Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις αποχαιρέτησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Αντίο Τόλη»

Εφυγε… ανεπανάληπτος, όπως έζησε… Στη λύπη για το φευγιό του Τόλη Βοσκόπουλου μετέχουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων, μαζί και οι πολιτικοί, όλων των παρατάξεων.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Εζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: Ανεπανάληπτος, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον «πρίγκιπα της πίστας», που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

«Για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Αντζελα Γκερέκου και στην κόρη τους Μαρία, καθώς και στους πολυάριθμους φίλους του. Σε μια πλούσια, δημιουργική καριέρα πολλών δεκαετιών, ο Τόλης Βοσκόπουλος ευτύχησε να εκτιμηθεί από τους συναδέλφους του και να λατρευτεί από το κοινό» είπε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποχαιρετώντας τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι έχασε έναν γνήσιο εκφραστή του. Η μοναδική φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου σφράγισε μια ολόκληρη εποχή. Τραγούδησε τα πάθη και τον έρωτα αυθεντικά και λαϊκά, όπως τα ζούσε. Γι’ αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Καλό ταξίδι, Τόλη, καλό ταξίδι, πρίγκιπά μας. ⠀Μαζί σου ξενυχτήσαμε, ερωτευθήκαμε και τραγουδάμε ακόμη. Θα μας λείψεις πολύ» συμπλήρωσε η βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ και ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγαπημένο του τραγουδιστή και φίλο: «Το λαϊκό τραγούδι έχασε τον πρίγκιπά του. Η ιδιαίτερη φωνή του χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή. Τα τραγούδια του αγκάλιασαν τις χαρές μας, τις λύπες μας, τις ανησυχίες μας και τα ερωτικά μας σκιρτήματα. Καλό ταξίδι, Τόλη».

«Από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, αρχοντικός και μοναδικός. Ο πρίγκιπας λατρεύτηκε όσο λίγοι, έγραψε τη δική του ανεπανάληπτη ιστορία στο λαϊκό τραγούδι και στις καρδιές των ανθρώπων» έγραψε στη σελίδα του στα social media ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Προσωπικά

Πολύ ζεστή δήλωση έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που γνώριζε προσωπικά τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε ένας θρύλος του λαϊκού τραγουδιού, μοναδικός, εμβληματικός. Καλό ταξίδι στον φίλο μου και ανεπανάληπτο Τόλη. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα νιώσαμε με τα τραγούδια σου! Η φωνή σου δεν θα σβήσει ποτέ».

«Οταν η αυθεντικότητα συναντά τη γενναιοδωρία ψυχής και την καθαρή καρδιά, τότε γεννιούνται άνθρωποι σαν τον Τόλη Βοσκόπουλο. Συγκινούσε με τον τρόπο που τραγουδούσε, με τα τραγούδια που έγραψε, με τον τρόπο που αγάπησε» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τραγουδίστρια και η ίδια, Ραλλία Χρηστίδου.

«Στην οικογένεια ήμασταν του λαϊκού, ένεκα του πατρός. Ο Βοσκόπουλος ήταν κύριος εκφραστής αυτού που λέμε ελαφρύ λαϊκό. Ο,τι ακούσματα είχα ήταν από τις ελληνικές ταινίες. Στις αρχές του 90 η αδελφή μου Σοφία τον άκουγε μανιωδώς στο φοιτητικό μας σπίτι στην Τούμπα και στην κοριτσίστικη παρέα της, που ήταν ξετρελαμένη με τον Τόλη. “Γλυκά πονούσε το μαχαίρι”, το αγαπημένο της. Της είχα πάρει τον δίσκο για δώρο. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πού ήταν η μαγεία του Βοσκόπουλου. Απόλυτος ερμηνευτής Τέλος εποχής» είναι τα λόγια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη. 

«Αγαπήθηκε απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα. Απ’τις λαϊκές γειτονιές ως τις πιο εύπορες συνοικίες» ήταν τα λόγια του βουλευτή και πρώην υπουργού Γιώργου Κουμουτσάκου, λάτρη των τραγουδιών του Τόλη Βοσκόπουλου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα