Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις αποχαιρέτησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Αντίο Τόλη»

Εφυγε… ανεπανάληπτος, όπως έζησε… Στη λύπη για το φευγιό του Τόλη Βοσκόπουλου μετέχουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων, μαζί και οι πολιτικοί, όλων των παρατάξεων.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Εζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: Ανεπανάληπτος, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον «πρίγκιπα της πίστας», που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

«Για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Αντζελα Γκερέκου και στην κόρη τους Μαρία, καθώς και στους πολυάριθμους φίλους του. Σε μια πλούσια, δημιουργική καριέρα πολλών δεκαετιών, ο Τόλης Βοσκόπουλος ευτύχησε να εκτιμηθεί από τους συναδέλφους του και να λατρευτεί από το κοινό» είπε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποχαιρετώντας τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι έχασε έναν γνήσιο εκφραστή του. Η μοναδική φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου σφράγισε μια ολόκληρη εποχή. Τραγούδησε τα πάθη και τον έρωτα αυθεντικά και λαϊκά, όπως τα ζούσε. Γι’ αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Καλό ταξίδι, Τόλη, καλό ταξίδι, πρίγκιπά μας. ⠀Μαζί σου ξενυχτήσαμε, ερωτευθήκαμε και τραγουδάμε ακόμη. Θα μας λείψεις πολύ» συμπλήρωσε η βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ και ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγαπημένο του τραγουδιστή και φίλο: «Το λαϊκό τραγούδι έχασε τον πρίγκιπά του. Η ιδιαίτερη φωνή του χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή. Τα τραγούδια του αγκάλιασαν τις χαρές μας, τις λύπες μας, τις ανησυχίες μας και τα ερωτικά μας σκιρτήματα. Καλό ταξίδι, Τόλη».

«Από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, αρχοντικός και μοναδικός. Ο πρίγκιπας λατρεύτηκε όσο λίγοι, έγραψε τη δική του ανεπανάληπτη ιστορία στο λαϊκό τραγούδι και στις καρδιές των ανθρώπων» έγραψε στη σελίδα του στα social media ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Προσωπικά

Πολύ ζεστή δήλωση έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που γνώριζε προσωπικά τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε ένας θρύλος του λαϊκού τραγουδιού, μοναδικός, εμβληματικός. Καλό ταξίδι στον φίλο μου και ανεπανάληπτο Τόλη. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα νιώσαμε με τα τραγούδια σου! Η φωνή σου δεν θα σβήσει ποτέ».

«Οταν η αυθεντικότητα συναντά τη γενναιοδωρία ψυχής και την καθαρή καρδιά, τότε γεννιούνται άνθρωποι σαν τον Τόλη Βοσκόπουλο. Συγκινούσε με τον τρόπο που τραγουδούσε, με τα τραγούδια που έγραψε, με τον τρόπο που αγάπησε» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τραγουδίστρια και η ίδια, Ραλλία Χρηστίδου.

«Στην οικογένεια ήμασταν του λαϊκού, ένεκα του πατρός. Ο Βοσκόπουλος ήταν κύριος εκφραστής αυτού που λέμε ελαφρύ λαϊκό. Ο,τι ακούσματα είχα ήταν από τις ελληνικές ταινίες. Στις αρχές του 90 η αδελφή μου Σοφία τον άκουγε μανιωδώς στο φοιτητικό μας σπίτι στην Τούμπα και στην κοριτσίστικη παρέα της, που ήταν ξετρελαμένη με τον Τόλη. “Γλυκά πονούσε το μαχαίρι”, το αγαπημένο της. Της είχα πάρει τον δίσκο για δώρο. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πού ήταν η μαγεία του Βοσκόπουλου. Απόλυτος ερμηνευτής Τέλος εποχής» είναι τα λόγια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη. 

«Αγαπήθηκε απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα. Απ’τις λαϊκές γειτονιές ως τις πιο εύπορες συνοικίες» ήταν τα λόγια του βουλευτή και πρώην υπουργού Γιώργου Κουμουτσάκου, λάτρη των τραγουδιών του Τόλη Βοσκόπουλου.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα