Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Οργή και σοκ από τον πολιτικό κόσμο για την τραγική υπόθεση με τα τρία αγγελούδια της Πάτρας

«Τερατώδες έγκλημα»

«Σοκ και δέος» και για τον πολιτικό κόσμο της χώρας, που παρακολουθεί εξίσου αποσβολωμένος την εξέλιξη της τραγικής υπόθεσης της Πάτρας, με θλιβερή πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης: Άνθρωπος του ζευγαριού το είχε καταγγείλει για κακοποίηση της Τζωρτζίνας – Τι έλεγαν στον κοινωνικό λειτουργό

Έξαλλοι και σοκαρισμένοι μαζί, βουλευτές, πρώην βουλευτές και σύσσωμη η πολιτική σκηνή αναρωτιούνται εάν το ποινικό μας σύστημα καλύπτει τέτοια εγκλήματα.

«Δεν υπάρχει καμιά ποινή στον Ποινικό Κώδικα που να αντιστοιχεί σε αυτό το τερατώδες έγκλημα. Κανένας σωφρονισμός δεν μπορεί να σωφρονίσει μια μάνα που σκοτώνει τα παιδιά της εν ψυχρώ. Τα ισόβια να είναι ισόβια» δηλώνει ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που συμπλήρωσε ότι πάγωσε και μόνο στη σκέψη για το τι έκανε αυτή η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γνωστή παρουσιάστρια – Δείτε τι της ζητούσε για τον Μάνο

«Λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην περίπτωση της “μάνας” από την Πάτρα, αν βεβαίως αποδειχθεί αληθής, τα “τόσες φορές” ισόβια είναι πραγματικά πάρα πολύ λίγο… Είναι από τις περιπτώσεις που λες ότι σε τέτοιου είδους ανθρώπους πραγματικά δεν τους αξίζει να ζουν» λέει στη στήλη ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

Στις σκέψεις και στα στόματα όλων μας ακριβώς αυτό υπάρχει… Ποια τιμωρία θα είναι αρκετή; «Δεν είναι μάνα αυτή. Εννέα μήνες στα σπλάχνα μας, αγωνία για το πρώτο κλάμα τους… Δεν σκοτώνουμε τα παιδιά μας. Σκοτώνουμε ΓΙΑ τα παιδιά μας. Δεν θέλω να το πιστέψω… Αρνούμαι. Τζωρτζίνα μας, πόσο λυπάμαι, άγγελέ μας, για όσα πέρασες και γιατί είδες τις αδερφές σου να χάνονται» μας είπε σοκαρισμένη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά.

«Μας λυπεί όλους βαθιά ό,τι έγινε. Αλλά ο όχλος που μαζεύτηκε χθες έξω από το σπίτι της οικογένειας -και αυτός που δρούσε επί εβδομάδες- δεν μπορεί παρά να είναι μέρος της νοσηρότητας και του προβλήματος. Δεν είμαστε δικαστές, ούτε τιμωροί. Ψυχραιμία, λογική, ανθρωπιά και πολιτισμό. Κάθε φορά που είμαστε αντιμέτωποι με τόσο φρικτά περιστατικά, τότε ακριβώς είναι που τα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, που διαφωνεί με τα λαϊκά δικαστήρια.

Όπως και να έχει, όμως, η αγανάκτηση για τον χαμό τριών παιδιών χτυπάει ταβάνι!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα