Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο Γιάννης Μπρατάκος επιχειρεί με τραπεζώματα να ανυψώσει το ηθικό των βουλευτών της Ν.Δ.

Είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με όσα γίνονται στην κυβέρνηση

Με τραπεζώματα σε διάφορες ταβέρνες επιχειρεί ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος να… ανυψώσει το ηθικό των βουλευτών της Ν.Δ., που είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με όσα γίνονται στην κυβέρνηση, αφού αυτοί ακούν τα εξ αμάξης από τους ψηφοφόρους για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια αλλά και για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς αναγκάζονται να απολογούνται σε κάθε επαφή τους με την εκλογική βάση χωρίς να έχουν πειστικές απαντήσεις να δώσουν.

Επίσης το κλίμα στην Κ.Ο. της Ν.Δ. είναι βαρύ μετά την απόρριψη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη των εισηγήσεων για πρόωρες εκλογές, για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, κυρίως όμως μετά τη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να κάνει ανασχηματισμό, τον οποίο περίμεναν πολλοί με την ελπίδα ότι θα δουν υπουργική καρέκλα.

Μέχρι στιγμής ο κ. Μπρατάκος μαζί με τον γραμματέα της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη έχει τραπεζώσει τρεις ομάδες βουλευτών. Την περασμένη Τετάρτη σε ταβέρνα της Αθήνας το «παρών» έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και οι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Χάρης Θεοχάρης, Μακάριος Λαζαρίδης, Ιάσων Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου. Τη συνάντηση αποκάλυψε στο twitter ο Ιάσων Φωτήλας με το μήνυμα «Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά». Είχε προηγηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου δείπνο με τους Τάκη Θεοδωρικάκο, Νόνη Δούνια, Σπήλιο Λιβανό, Γιώργο Στύλιο, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Θανάση Μπούρα, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Σοφία Βούλτεψη, Κώστα Μπλούχο, Σταύρο Κελέτση, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Μάξιμο Σενετάκη, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, Παναγή Καππάτο, Χρήστο Κέλλα, Χρήστο Μπουκώρο και Μίλτο Χρυσομάλλη.

Επίσης, οι κύριοι Μπρατάκος και Μαρινάκης είχαν παραθέσει δείπνο στη Θεσσαλονίκη και σε όλους τους βουλευτές Κεντρικής Μακεδονίας τις ημέρες που ήταν εκεί ο πρωθυπουργός για τη ΔΕΘ.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα