Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Γιάννης Μπρατάκος επιχειρεί με τραπεζώματα να ανυψώσει το ηθικό των βουλευτών της Ν.Δ.

Είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με όσα γίνονται στην κυβέρνηση

Με τραπεζώματα σε διάφορες ταβέρνες επιχειρεί ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος να… ανυψώσει το ηθικό των βουλευτών της Ν.Δ., που είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με όσα γίνονται στην κυβέρνηση, αφού αυτοί ακούν τα εξ αμάξης από τους ψηφοφόρους για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια αλλά και για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς αναγκάζονται να απολογούνται σε κάθε επαφή τους με την εκλογική βάση χωρίς να έχουν πειστικές απαντήσεις να δώσουν.

Επίσης το κλίμα στην Κ.Ο. της Ν.Δ. είναι βαρύ μετά την απόρριψη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη των εισηγήσεων για πρόωρες εκλογές, για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, κυρίως όμως μετά τη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να κάνει ανασχηματισμό, τον οποίο περίμεναν πολλοί με την ελπίδα ότι θα δουν υπουργική καρέκλα.

Μέχρι στιγμής ο κ. Μπρατάκος μαζί με τον γραμματέα της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη έχει τραπεζώσει τρεις ομάδες βουλευτών. Την περασμένη Τετάρτη σε ταβέρνα της Αθήνας το «παρών» έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και οι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Χάρης Θεοχάρης, Μακάριος Λαζαρίδης, Ιάσων Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου. Τη συνάντηση αποκάλυψε στο twitter ο Ιάσων Φωτήλας με το μήνυμα «Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά». Είχε προηγηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου δείπνο με τους Τάκη Θεοδωρικάκο, Νόνη Δούνια, Σπήλιο Λιβανό, Γιώργο Στύλιο, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Θανάση Μπούρα, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Σοφία Βούλτεψη, Κώστα Μπλούχο, Σταύρο Κελέτση, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Μάξιμο Σενετάκη, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, Παναγή Καππάτο, Χρήστο Κέλλα, Χρήστο Μπουκώρο και Μίλτο Χρυσομάλλη.

Επίσης, οι κύριοι Μπρατάκος και Μαρινάκης είχαν παραθέσει δείπνο στη Θεσσαλονίκη και σε όλους τους βουλευτές Κεντρικής Μακεδονίας τις ημέρες που ήταν εκεί ο πρωθυπουργός για τη ΔΕΘ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα