Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Στην Πόλη για τα Φώτα ο Ανδρουλάκης

Στον Βόσπορο θα παρακολουθήσει την προσεχή Παρασκευή την τελετή του αγιασμού των υδάτων για τα Θεοφάνια

Στον Βόσπορο θα παρακολουθήσει την προσεχή Παρασκευή την τελετή του αγιασμού των υδάτων για τα Θεοφάνια ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο Ερντογάν καθημερινά τεντώνει το σκοινί, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο, όπως τον καταγγέλλει ο διεθνής Τύπος, «να προκαλέσει ακόμα και πολεμικό επεισόδιο, προκειμένου να σώσει το τομάρι του». Ο Ν. Ανδρουλάκης δεν είναι το πιο επιθυμητό πρόσωπο του στυγνού καθεστώτος. Η εκστρατεία του για επιβολή εμπάργκο όπλων από ευρωπαϊκές χώρες στην Τουρκία έχει μπει στο μάτι της Αγκυρας. Εξίσου ανεπιθύμητη είναι η άποψη που εκφράζει στην Ευρωβουλή, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί η Ε.Ε. στην Τουρκία, είναι ένα καθεστώς ειδικής σχέσης.

Περιοδείες

Επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη ο Ν. Ανδρουλάκης έχει μπροστά του ένα δίμηνο με πυκνές περιοδείες ανά την Ελλάδα. Στόχος του, να ανακινήσει το ενδιαφέρον της βάσης και του σκληρού πυρήνα όσων προσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες και, κυρίως, όπως λένε οι συνεργάτες του, «να σπάσει η παγωμάρα» που προκάλεσε στο κόμμα το ευρωπαϊκών διαστάσεων σκάνδαλο Καϊλή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει επίσης να αναδείξει τις προγραμματικές αιχμές του κόμματος, που υποβαθμίστηκαν από την «Καϊλιάδα», και να αναδείξει το πολιτικό του αφήγημα, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι συμπλήρωμα κανενός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα