Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος διαφωνεί να ταφεί ο τέως ως ιδιώτης: «Όταν δεν υποκλίνεσαι στους νεκρούς σου»

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος διαφωνεί με την απόφαση Μητσοτάκη να ταφεί ο τέως ως ιδιώτης

Διαφωνεί με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ταφή του Κωνσταντίνου ως ιδιώτη και όχι με τιμές αρχηγού κράτους ο πρώην υπουργός και μέλος αρκετών κυβερνήσεων της Ν.Δ. Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Θεωρεί ότι είναι «πολιτικός πολιτισμός» να σεβόμαστε ανθρώπους που «υπήρξαν ανώτατοι πολιτειακοί άρχοντες στην ιστορία της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας».

«Οταν δεν υποκλίνεσαι στους νεκρούς σου, είσαι ανάξιος στους ζωντανούς. Αυτό είναι αξίωμα για κάθε κουλτούρα, πολιτισμό, ιδεολογία, θρησκεία και εποχή. Πολιτικός πολιτισμός λέγεται αυτό. Το εάν υπήρξαν καλοί, μέτριοι ή κακοί οι πολιτειακοί άρχοντες θα το αποφασίσει ο ιστορικός του μέλλοντος και κυρίως η αποτύπωση της Ιστορίας στη συλλογική μνήμη. Σαφής είναι η πρόθεση των κομμάτων να μετρούν τις ψήφους τους για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Σαφές και το άγχος της κυβέρνησης να βρει τη λύση μεταξύ απώλειας από τα δεξιά ή από τα αριστερά, αλλά φίλτατη η αλήθεια» αναφέρει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, απηχώντας, πάντως, μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης.

Το χειρότερο όλων, όμως, είναι ότι η ταφή θα γίνει σε ένα μέρος του οποίου η εικόνα είναι τραγική. Οι βασιλικοί τάφοι στο Τατόι παρουσιάζουν εικόνα πλήρους εγκατάλειψης. Σκέτο αχούρι!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα