Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Ραλλία Χρηστίδου πήρε πτυχίο το πτυχίο της

Βούλωσε... στόματα η «αμόρφωτη τραγουδιάρα»

Η «αμόρφωτη τραγουδιάρα» πήρε πτυχίο και, μάλιστα, με βαθμό 8,55, άριστα! Η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέας της Βουλής, έβαλε τα γυαλιά σε όσους τη χαρακτήριζαν «αγράμματη τραγουδιάρα», όπως περιγράφει με μια κάποια πίκρα η ίδια. Κατάφερε και πήρε πτυχίο στα 43 της… βουλώνοντας τα κακά στόματα!

Η Ραλλία τα τελευταία τέσσερα χρόνια σπούδαζε εξ αποστάσεως στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, διαβάζοντας πολύ στον ελεύθερο χρόνο της. Ηταν το 2018, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την απόφαση να σπουδάσει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

«Είμαι φοιτήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, φοιτώ στις Κοινωνικές Επιστήμες, στη Δημόσια Διοίκηση. Σου δηλώνω ότι είμαι “φυτό”, διαβάζω πάρα πολύ. Οι φίλοι και οι γνωστοί που με ξέρουν το γνωρίζουν και με κοροϊδεύουν, αλλά δεν με νοιάζει, δεν ακούω τίποτα, το κάνω γιατί γουστάρω εγώ» έλεγε τότε στην «Espresso» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που εκμεταλλεύτηκε την πανδημία και τις καραντίνες για να στρωθεί περισσότερο στο διάβασμα.

Την περασμένη Παρασκευή ορκίστηκε στην Πάτρα. Πήρε πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση και ευτυχισμένη το παρουσίασε σε όλους όσοι αμφισβητούσαν τις γνώσεις της. «Αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη σε όσους και όσες, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τέσσερα χρόνια, μπήκαν στον κόπο να με χαρακτηρίσουν με όλες τις πιθανές βρισιές που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, με κορωνίδα τοαμόρφωτη τραγουδιάρα”.

Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Αφιερωμένο, επίσης, σε όσους στάθηκαν στο πλάι μου και ανέχθηκαν την τελειομανία μου, φίλους, συριζοσυντρόφους και την οικογένειά μου» δήλωσε αμέσως μετά την παραλαβή του πολυπόθητου πτυχίου.

Η Ραλλία, που ως γνωστόν είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα, κατάλαβε καλά ότι η Βουλή έχει απαιτήσεις που η ίδια θα έπρεπε να καλύψει με πανεπιστημιακές σπουδές. Δεν έφταναν μόνο οι γνώσεις που είχε αποκτήσει και οι οποίες κινούνταν στον χώρο της φωνητικής και της κινησιολογίας! Εκείνη μετά το λύκειο και από την ηλικία των 18 ετών μπήκε στην παραγωγή, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και δεν μπόρεσε να σπουδάσει.

Σήμερα η Ραλλία Χρηστίδου είναι ακόμα μία πτυχιούχος του ΕΑΠ. Αλλωστε, κάπως έτσι άρχισε και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος της Ν.Δ., όντας ενήλικας κι εκείνος. Το πρώτο του πτυχίο ήταν από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, από το τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών. «Σκαλάκι» για μεγάλη πολιτική καριέρα, λοιπόν, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο για όσους δεν μπόρεσαν ή αμέλησαν τις σπουδές τους στα πρώτα νεανικά τους χρόνια.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα