Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Φίλιππος Καμπούρης: Ομιλία με τις γυναίκες της ζωής του στο πλευρό του

Καμπούρης με... φόρα!

Στιλάκι ο Φίλιππος Καμπούρης σε προεκλογική ομιλία!

Αγνώριστος ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με εμφανή τη μεγάλη απώλεια κιλών, αφού έχασε κοντά στα τριάντα πέντε.

Αννα Σινούλη και Τζίνα Ντρούλις

Εχοντας στο πλευρό του τις δύο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Αννα Σινούλη και τη μονάκριβη αδερφή του Τζίνα Ντρούλις (δυνατή μετά την περιπέτεια υγείας της, καθώς η ίδια πριν από μήνες ανακοίνωσε δημόσια τη μάχη της με τον καρκίνο), έβαλε πλώρη για τη Βουλή, ξεκινώντας τον προεκλογικό αγώνα του ως υποψήφιος βουλευτής του Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με την Ελληνική Λύση στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Ο ανανεωμένος Καμπούρης στην ομιλία του

Με ηχηρά μηνύματα, υπέρ πίστεως, πατρίδας και οικογένειας, ο Καμπούρης δεν δίστασε να ευχαριστήσει και δημόσια τις δύο γυναίκες της ζωής του, που στέκονται βράχος στο πλευρό του, οι οποίες κατασυγκινημένες άκουγαν την ομιλία του.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα