Η σύντροφος του Ραγκούση, Μαρίνα Κοντοτόλη, κατεβαίνει στις εκλογές

Υποψήφια στα Τρίκαλα με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα η γοητευτική κομμώτρια

Ο Ραγκούσης κατεβαίνει μετά «βαΐων και κλάδων» στις εκλογές παρά «τα τόσα όσα» για τη βίλα του, αλλά κατεβαίνει μαζί του και η σύντροφός του Μαρίνα Κοντοτόλη, στα Τρίκαλα! Κανονική επιβράβευση από τον Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή!

Η ευειδής κυρία, κομμώτρια στο επάγγελμα, ιδιοκτήτρια δύο κομμωτηρίων σε Τρίκαλα και Αθήνα, είναι το βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια του νομού Τρικάλων. Η Μαρίνα Κοντοτόλη, με τα «Marina’s Kontotoli hair gallery», σύντροφος εδώ και μια τετραετία τουλάχιστον του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση, είναι το πρόσωπο για το οποίο συζητούσαν οι συριζαίοι στα Τρίκαλα, και τελικά η Τρικαλινή επιχειρηματίας κατάφερε και μπήκε στα ψηφοδέλτια.

Η γοητευτική Μαρίνα Κοντοτόλη

Η 48χρονη κομμώτρια Μαρίνα διατηρεί πετυχημένα κομμωτήρια με μεγάλη και εκλεκτή πελατεία. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και μητέρα δύο κοριτσιών. Μάλιστα, επειδή είχε αφήσει τις σπουδές νωρίς, ως εργαζόμενη, αποφάσισε να επανακάμψει το 2017 και πέρσι πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Οσοι γνωρίζουν καλά τη γοητευτική Μαρίνα λένε πως βρίσκεται στην πιο ωραία και δημιουργική φάση της ζωής της. Σε αυτό βοηθά και η στήριξη που έχει από τον Γιάννη Ραγκούση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2020 βάφτισαν μαζί κοριτσάκι φίλων τους, ενώ έναν χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2019, ο πρώην υπουργός εθεάθη με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα στη γιορτή της Μαρίνας, σε δημόσια θέα.

«Επίσημα πια υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. …Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα. …Εχω βαθιά πίστη ότι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται στην αρχή. Το προσωπικό μου παράδειγμα, μέσα από τη διαδρομή μου στη ζωή και τις μεγάλες δυσκολίες που κατάφερα να ξεπεράσω, πιστεύω ότι μου επιτρέπει να σας πω ανεπιφύλακτα πως… ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε…» δήλωσε, αποδεχόμενη την υποψηφιότητά της, η Μαρίνα Κοντοτόλη, «η δική σας Μαρίνα», όπως υπογράφει!

Απ’ ό,τι φαίνεται, η μελαχρινή Μαρίνα «κλείδωσε» πρώτα στην καρδιά του πρώην υπουργού και ύστερα, σταδιακά, στις λίστες του κόμματος. Γιάννης Ραγκούσης και Μαρίνα Κοντοτόλη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, «οικογενειακώς»… Δύο σε ένα, δηλαδή, και «ας τους να λένε… ας τους να πουν, αυτοί δεν ξέρουν να αγαπούν»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την