Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Η άφαντη Δήμητρα Παπανδρέου πήγε σε γκαλερί για να απολαύσει την έκθεση του Γ. Μετζικώφ!

Με αγορέ look!

Δεν εμφανίστηκε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αλλά επανεμφανίστηκε, ύστερα από μήνες δημόσιας απουσίας, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του προσωπικού της φίλου Γιάννη Μετζικώφ!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο λόγος για την τελευταία σύζυγο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Δήμητρα Παπανδρέου, που πήγε να δει την ατομική εικαστική έκθεση με τίτλο «Το βλέμμα», του Μετζικώφ, στην γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Η Δήμητρα, που πλησιάζει τα εβδομήντα, είναι μια άλλη γυναίκα από αυτή που θυμούνται οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ από τα χρόνια του παλιού, του ορθόδοξου Κινήματος!

Η Δήμητρα Παπανδρέου φωτογραφίζεται με τον Γιάννη Μετζικώφ

Τα μαλλιά της είναι σε πολύ κοντό, αγορίστικο look, ενώ διατηρεί πλέον και ένα πιο σκούρο ξανθό, χρυσό μαλλί, ξεφεύγοντας από το πλατινέ, που προτιμούσε παλαιότερα. Στο ντύσιμό της ξεχώριζε το μαύρο μπουφάν με παγέτα, ενώ είχε και έντονο, αλλά «καλοζυγισμένο» μακιγιάζ. Η αρκετά αλλαγμένη με τα χρόνια -69χρονη σήμερα– Δήμητρα, που δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, αποφάσισε να παραστεί στα εγκαίνια, που είχαν παρουσία πλήθους από τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο. Εκεί χαιρετήθηκε με τη Μαριάννα Λάτση, τον Κώστα Βαρώτσο, την Αννα Βαγενά, την Αννα Νταλάρα και πολλούς άλλους.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου έχει άποψη για τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και κατά καιρούς την έχει δημοσιοποιήσει, όμως στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, που έγιναν πριν από έναν μήνα, εκείνη δεν ψήφισε, καθώς θεωρεί ότι το κόμμα σήμερα δεν είναι αυτό που άφησε ο Ανδρέας: «Τον σημερινό αρχηγό ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα τον άφηνε ποτέ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του» έχει δηλώσει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Ανδρουλάκη. Οπως και να ‘χει, η ίδια δεν επιθυμεί να μιλά για τα πολιτικά, δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ενώ και στα social media δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Σε πρόσφατη δε τηλεοπτική συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ζει παρέα με έναν φίλο της, ώστε να έχει συντροφιά στο σπίτι της: «Επειδή έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με την Εφορία, το μόνο που κατάφερα είναι να ξεχρεώσω. Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ. Ζω με έναν φίλο μου γύρω στα δεκαπέντε χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Αισθάνομαι σαν να ήταν αδερφός μου χρόνια. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα