Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η συνομιλία του Santa Clauss με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα στο χιόνι, στη Λαπωνία

Αϊ- Βασίλης... έρχεται;

Ησυχοι θα κοιμούνται οι Ελληνες την Πρωτοχρονιά, κι όταν ξυπνήσουν θα βρουν κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια τους τα δώρα που παρήγγειλε ο πρωθυπουργός στον Αϊ-Βασίλη.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έζησε προχθές το… όνειρο των παιδιών! Συνάντησε τον Αγιο Βασίλη, τον χαιρέτησε και συνομίλησε μαζί του!

Το ραντεβού έγινε στη σύνοδο των ηγετών στη φινλανδική Λαπωνία, κι ο τρισευτυχισμένος πρωθυπουργός με το σκουφάκι μέσα στο χιόνι, που πέφτει τελικά και τη νύχτα, όπως ιδίοις όμμασι διαπίστωσε, δεν έκρυψε τη μεγάλη του χαρά που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ «αποκάλυψε» ότι είναι «η πρώτη φορά» που κάνει δήλωση «στο χιόνι και στο σκοτάδι»!

Η στιγμή καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό, με τον πρωθυπουργό και τον Αϊ-Βασίλη να έχουν θερμή χειραψία, γεγονός που ζήλεψαν χιλιάδες άλλοι Ελληνες, που πολύ θα ήθελαν να έχουν ένα τέτοιο ταξίδι – και με τους μισθούς που… προσφέρει η κυβέρνησή του ποτέ δεν πρόκειται να το ζήσουν! «Καταρχάς, είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω δήλωση στο χιόνι και στο σκοτάδι» είπε ο τυχερός Κυριάκος Μητσοτάκης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα