Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Σωκράτης Φάμελλος: Κερδίζει στην αγάπη, χάνει στο… κόμμα!

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση ο νιόπαντρος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος που αρχίζει την Πέμπτη

Υπαρξιακό δίλημμα αντιμετωπίζουν πλέον ο Σωκράτης Φάμελλος και ο ΣΥΡΙΖΑ! Καυτό θα είναι το βήμα του συνεδρίου που αρχίζει την Πέμπτη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, καθώς φαίνεται να χάνει τη στήριξη που είχε από μέλη και φίλους του κόμματός του.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο νιόπαντρος Σωκράτης Φάμελλος κερδίζει στην αγάπη, αλλά χάνει στο κόμμα! Του χρεώνουν σειρά λαθών στην πρόταση για την προανακριτική που δεν κατατέθηκε τελικά στη Βουλή, και δυστυχώς για εκείνον επιβεβαίωσε την παντελή έλλειψη στρατηγικής και συνοχής.

Οι μέρες του προέδρου Φάμελλου διαφαίνονται μοναχικές, καθώς αναμένεται να ασκηθεί σκληρή κριτική εναντίον του. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα ήδη «λαβωμένο κόμμα», επί προεδρίας του κόπηκε σε κομμάτια… Δεν κατάφεραν να πείσουν τη Νέα Αριστερά να υπογράψει την πρότασή τους, ενώ απέσυραν τις υπογραφές τους και οι έξι βουλευτές που προσχώρησαν στο κόμμα του Κασσελάκη, και αυτό το φιάσκο θα κοστίσει…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος σε πρόσφατη ομιλία του

Οπως λένε οι γνωρίζοντες, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, από «συνέδριο αναγέννησης και ουσιαστικής επανίδρυσης», όπως το ήθελε η νέα ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κυριαρχηθεί από γκρίνια και φραξιονιστικές αντιπαραθέσεις. Εφόσον αυτό συμβεί, όπως παραδέχονται και στελέχη που στηρίζουν τον Σωκράτη Φάμελλο, θα είναι η οριστική ταφόπλακα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός πάντως ότι πολλά στελέχη δεν εκδηλώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής δείχνει ότι τα πράγματα δυσκολεύουν.

Στο κόμμα επικρατούν αναβρασμός και μεγάλη γκρίνια για τον πρόεδρο. Η θέση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς θα πρέπει να προσπεράσει και το γεγονός της ενδεχόμενης επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας μετράει τα κουκιά, και αν του βγουν, θα επιστρέψει. Μάλιστα τον πιέζουν να το κάνει τώρα, καθώς το κόμμα βρίσκεται σε οριακό σημείο και σε κατάσταση διάλυσης. Εάν λοιπόν θέλει να ξαναβγεί μπροστά, θα πρέπει γρήγορα να σώσει ό,τι σώζεται! Αλλά εάν επανέλθει ο πρώην, ο νυν τι θα κάνει;

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα