Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τρεις μοναδικές παραστάσεις στο Christmas Theater με διάσημους ταχυδακτυλουργούς του εξωτερικού

Οι μάγοι με τα δώρα!

Ψευδαισθήσεις πέρα από τις ανθρώπινες δυνατότητες στο φαντασμαγορικό show «C’ est la Magie». Τέσσερις από τους πλέον δημοφιλείς μάγους της υφηλίου, οι Τζέιμς Μορ, Ντάρσι Οουκ, Ενζο Ουέιν και Γιου Χο-Τζιν, έφτασαν στην Αθήνα, με σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη. Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν αυτή την περίοδο στην Ευρώπη θα δώσουν σήμερα, αύριο και μεθαύριο (20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου) τρεις μοναδικές παραστάσεις στο Christmas Theater. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Στη σκηνή οι τέσσερις βραβευμένοι μάγοι θα συνδυάσουν διαφορετικά μαγικά tricks, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα… πέρα από κάθε φαντασία.

Ο διάσημος μάγος Τζέιμς Μορ αγαπά τις ανεξήγητες φυσικές μεταμορφώσεις και προσφέρει τη δική του εκδοχή στα διάσημα και επικίνδυνα κόλπα του θρυλικού Χουντίνι. Ο Ενζο Ουέιν αποκαλείται «ένας από τους πιο εφευρετικούς μάγους της εποχής μας», καθώς χωρίς προσπάθεια εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε διάφορα μέρη της σκηνής, αλλάζοντας τα όρια του ορατού και του δυνατού. Ο Ντάρσι Οουκ φημίζεται για την υπέρβαση των ακραίων δοκιμασιών, ξεφεύγοντας από τον κίνδυνο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο ταλαντούχος και μυστηριώδης Κορεάτης μάγος Γιου Χο-Τζιν είναι ένας από τους πιο νεαρούς ελπιδοφόρους της μαγικής τέχνης και ο πρώτος Ασιάτης νικητής του Magic Grand Prix, που υποτάσσει τη φαντασία των θεατών με επιδέξιες κινήσεις και ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και λάτρεις της μαγείας έσπευσαν να δώσουν το «παρών» στην press conference, που έδωσαν οι illusionists λίγο πριν από τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους. Οσοι βρέθηκαν στην επιβλητική αίθουσα του Christmas Theater αντάλλαξαν απόψεις με τους international μάγους, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι ένα μέρος του show που παρουσιάζει ο πρώην παίκτης του «Survivor» Ρόμπερτ Τζέιμς Σέιμουρ, μια παραγωγή υψηλής αισθητικής, με συναρπαστικά οπτικά εφέ και ευρέως γνωστά τεχνάσματα, που επιστρατεύει έξυπνες τεχνολογίες και Τεχνητή Νοημοσύνη. Το show «C’ est la Magie» θα μεταδίδεται σε τρεις οθόνες στην αίθουσα, ενώ η μεταγλώττιση στα ελληνικά θα κάνει την παράσταση ευχάριστη τόσο σε μεγάλους όσο και σε μικρούς θεατές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα