Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

«The Most Wonderful Time Of The Year» με τον Γιώργο Περρή στο θέατρο Παλλάς

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, η γιορτινή ατζέντα έχει ένα μόνο ραντεβού:
ο Γιώργος Περρής ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, φέρνοντας την πιο ωραία εποχή του χρόνου σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, νοσταλγία και λάμψη! Εκλεκτές καλεσμένες του οι Puppini Sisters, το μοναδικό φωνητικό τρίο με ρετρό ήχο από την Αγγλία!

Με την αξεπέραστη φωνή και τη διεθνή του ακτινοβολία, ο Γιώργος Περρής φέρνει στο Παλλάς ένα πρόγραμμα γεμάτο χαρά και ανάταση για μικρούς και μεγάλους. Στις αποσκευές του κρατάει τον Χριστουγεννιάτικο του δίσκο «The Most Wonderful Time Of The Year!» που σκαρφάλωσε στις κορυφές των charts σε πάνω από 20 χώρες πέρσι και τον έφερε στα Billboards της Times Square στην Νέα Υόρκη, αλλά και τραγούδια από αγαπημένα μιούζικαλ, κλασικές ταινίες του Hollywood, gospel μελωδίες και κάποιες εκπλήξεις από το προσωπικό του ρεπερτόριο.

Δίνοντας το έναυσμα για την εκκίνηση της γιορτινής περιόδου, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης προσκαλεί στην Αθήνα τις Puppini Sisters, γνωστές από τη συνεργασία τους στο “Jingle Bells” με τον Michael Bublé που έγινε viral διεθνώς αλλά και τις σόλο εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Μαζί θα ξεδιπλώσουν έναν μουσικό διάλογο γεμάτο χαρά και ενθουσιασμό, αλλά και την αστερόσκονη του swing και της εποχής του art deco.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο νεαρός βιολονίστας Ιωάννης Νίκολης σε δύο ντουέτα έκπληξη για φωνή και βιολί. Έχοντας δημιουργήσει μία μοναδική σχέση με το κοινό του μέσα από τις ιστορίες που μοιράζεται και το χιούμορ του, ο Γιώργος Περρής είναι πανέτοιμος να υπογράψει μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Με σύνθημα το The Most Wonderful Time Of The Year! O Γιώργος Περρής μας περιμένει στο Θέατρο Παλλάς στις 18 Δεκεμβρίου για να ξεκινήσουμε μαζί την εποχή της χαράς και της γιορτής!

Προπώληση εισιτηρίων more.com

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα