Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Symposio Festival Κυριακή: 8 Δεκεμβρίου 2024 τραγουδάμε το κρασί

Ελάτε να βιώσουμε την «Οίνου Μέθεξις»

Στο Symposio Festival την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024, στον ιστορικό χώρο της Βαρβακείου Αγοράς θα έχει την τιμητική του το κρασί που θα ρέει άφθονο και θα τραγουδιέται.

Σταθερό σημείο στο πρόγραμμα είναι το μοναδικό μείγμα συναυλιών, και DJ sets.

Tα DJ sets στο Symposio Festival είναι απρόβλεπτα και περιλαμβάνουν εκπροσώπους από ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές, ακροβάτες, DJs και έμπειροι μάγειρες, δημιουργούν ένα event που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Ένα event τόσο ζωντανό και παράλληλα τόσο «νόστιμο».

Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο «Κρασοπίνω» και «Πίνω και μεθώ».

Μπάμπης Τσέρτος

Ελάτε να χορέψουμε τον Ικαριώτικο με τις δοξαριές του και να γίνουμε για λίγο όλοι Ικαριώτες.

Νίκος Φάκαρος

Να τραγουδήσουμε για το κρητικό καπηλειό μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη.

Αλέξανδρος Τζουγανάκης

Και να αφεθούμε στις δονήσεις της στεντόρειας και ταυτόχρονα βελούδινης φωνής του τενόρου Μπάμπη Βελισσάριου.

Μπάμπης Βελισσάριος

Γιατί Μέθεξις σημαίνει συνάντηση, επαφή, επικοινωνία με τον κόσμο των αισθήσεων και των ιδεών.

Το Symposio Festival έρχεται να μας θυμίσει πως το κρασί συνδέθηκε από την προϊστορική περίοδο με την επινοητικότητα και τον πολιτισμό. Όπου το κλίμα ευνοούσε την αμπελοκαλλιέργεια «γεννιόταν» πολιτισμός και αντίστροφα: η άνθηση και η ευημερία ενός πολιτισμού, συνδεόταν με το αμπέλι και το κρασί.

Το Symposio Festival το μεγάλο εναλλακτικό πολιτιστικό event στο κέντρο της Αθήνας που ενώνει τη μουσική, τον χορό και τη γαστρονομία, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πρωτεύουσας.

Το Symposio Festival φέρνει στο σήμερα την άρρηκτη σχέση φαγητού, μουσικής, τραγουδιού, κρασοκατάνυξης και φιλοσοφικών συζητήσεων, που ίσχυε από την κλασική αρχαιότητα, όπως μας μαρτυρούν ο Αριστοφάνης και ο Αθήναιος. Μία σχέση που καλά κρατεί εδώ και 2.500 χρόνια.

Το Symposio Festival υπηρετεί αυτήν την ίδια αιώνια ανάγκη. Να συνυπάρχουμε στο ίδιο χώρο, να φιλοσοφούμε, να πίνουμε, να τραγουδάμε και να χορεύουμε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.