Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Symposio Festival Κυριακή: 8 Δεκεμβρίου 2024 τραγουδάμε το κρασί

Ελάτε να βιώσουμε την «Οίνου Μέθεξις»

Στο Symposio Festival την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024, στον ιστορικό χώρο της Βαρβακείου Αγοράς θα έχει την τιμητική του το κρασί που θα ρέει άφθονο και θα τραγουδιέται.

Σταθερό σημείο στο πρόγραμμα είναι το μοναδικό μείγμα συναυλιών, και DJ sets.

Tα DJ sets στο Symposio Festival είναι απρόβλεπτα και περιλαμβάνουν εκπροσώπους από ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές, ακροβάτες, DJs και έμπειροι μάγειρες, δημιουργούν ένα event που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Ένα event τόσο ζωντανό και παράλληλα τόσο «νόστιμο».

Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο «Κρασοπίνω» και «Πίνω και μεθώ».

Μπάμπης Τσέρτος

Ελάτε να χορέψουμε τον Ικαριώτικο με τις δοξαριές του και να γίνουμε για λίγο όλοι Ικαριώτες.

Νίκος Φάκαρος

Να τραγουδήσουμε για το κρητικό καπηλειό μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη.

Αλέξανδρος Τζουγανάκης

Και να αφεθούμε στις δονήσεις της στεντόρειας και ταυτόχρονα βελούδινης φωνής του τενόρου Μπάμπη Βελισσάριου.

Μπάμπης Βελισσάριος

Γιατί Μέθεξις σημαίνει συνάντηση, επαφή, επικοινωνία με τον κόσμο των αισθήσεων και των ιδεών.

Το Symposio Festival έρχεται να μας θυμίσει πως το κρασί συνδέθηκε από την προϊστορική περίοδο με την επινοητικότητα και τον πολιτισμό. Όπου το κλίμα ευνοούσε την αμπελοκαλλιέργεια «γεννιόταν» πολιτισμός και αντίστροφα: η άνθηση και η ευημερία ενός πολιτισμού, συνδεόταν με το αμπέλι και το κρασί.

Το Symposio Festival το μεγάλο εναλλακτικό πολιτιστικό event στο κέντρο της Αθήνας που ενώνει τη μουσική, τον χορό και τη γαστρονομία, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πρωτεύουσας.

Το Symposio Festival φέρνει στο σήμερα την άρρηκτη σχέση φαγητού, μουσικής, τραγουδιού, κρασοκατάνυξης και φιλοσοφικών συζητήσεων, που ίσχυε από την κλασική αρχαιότητα, όπως μας μαρτυρούν ο Αριστοφάνης και ο Αθήναιος. Μία σχέση που καλά κρατεί εδώ και 2.500 χρόνια.

Το Symposio Festival υπηρετεί αυτήν την ίδια αιώνια ανάγκη. Να συνυπάρχουμε στο ίδιο χώρο, να φιλοσοφούμε, να πίνουμε, να τραγουδάμε και να χορεύουμε!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα