Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Αυτόματη εστίαση» ξανά στο θέατρο «Αργώ»

Για δεύτερη χρονιά

Το ψυχολογικό θρίλερ «Αυτόματη εστίαση» του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Αγγελίδη, που σκηνοθέτησε η Νατάσα Παπαδάκη, μετά τον πρώτο του επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Αργώ», από τις 8 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 20.00.

Οι ηθοποιοί Οδυσσέας Πετράκης και Χρήστος Ντόβας επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Πέτρου και του Μάριου, αντίστοιχα. Ο πρώτος δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον βιασμό του απ’ τον δεύτερο, όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Χρόνια μετά, συναντιούνται ξανά σε ένα κλαμπ. Ο Μάριος δεν τον αναγνωρίζει, όμως ο Πέτρος δεν τον ξέχασε ποτέ. Πληγές που δεν επουλώθηκαν πλήρως ξανανοίγουν, θέτοντας σε κίνηση ένα διεστραμμένο σχέδιο εκδίκησης. Ωσπου μια αποκάλυψη ανατρέπει τα πάντα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα