Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Η αποκάλυψη της Κράιλινγκ για τη σχέση με τη μητέρα της

Η Μελία Κράιλινγκ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής στην εφηβεία.

Μπελάδες για τον πεθερό της Πίπα Μίντλετον – Κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Εχει μπλέξει για τα καλά ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον, Ντέιβιντ Μάθιους, καθώς κατηγορείται ότι το 1998 βίασε στη Γαλλία μια 16χρονη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου «μεταμορφώνεται» στη θρυλική Μέριλιν Μονρόε

Θεατρική έκπληξη με… άρωμα Hollywood ετοιμάζεται να καθηλώσει τη...

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ντόρας Ζαχαριά στην Espresso: «Να δικαιωθεί το παιδί...

Η υπόθεση της 31χρονης Ντόρας Ζαχαριά, της εκπαιδευτικού που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο από τα χέρια του πρώην συντρόφου της τον Σεπτέμβριο του 2021, έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου «μεταμορφώνεται» στη θρυλική Μέριλιν Μονρόε

Θεατρική έκπληξη με… άρωμα Hollywood ετοιμάζεται να καθηλώσει τη Θεσσαλονίκη, καθώς η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου «μεταμορφώνεται» στη θρυλική Μέριλιν Μονρόε.

Η παράσταση «Φάκελος Μέριλιν Μονρόε: Κωδικός Erase» θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Artbox Fargani Theater και υπόσχεται μια συγκλονιστική «βουτιά» στον μύθο και στην πιο σκοτεινή, ανθρώπινη πλευρά της διασημότερης ίσως χολιγουντιανής σταρ. Το έργο, που ισορροπεί ανάμεσα στο ντοκουμέντο και στη μυθοπλασία, δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση της Μονρόε και αποτελεί συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με την Πολιτεία Πολιτισμού.

Υπό τη σκηνοθετική ματιά του Ενκε Φεζολάρι και με κείμενο της Ροδής Στεφανίδου, η παράσταση λειτουργεί ως ένας θεατρικός φόρος τιμής σε μια γυναίκα που, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από τον σκηνοθέτη: «Πέθανε όπως έζησε: έρμαιο, ρημαγμένη και μόνη».

Η αφήγηση αρχίζει από τη μοιραία νύχτα της 5ης Αυγούστου 1962, με το ακουστικό του τηλεφώνου στο μαξιλάρι και τα χάπια παραδίπλα, και ξετυλίγει το κουβάρι μιας ζωής γεμάτης αντιφάσεις. Πίσω από το σύμβολο του σεξ αποκαλύπτεται μια γυναίκα εύθραυστη, που παλεύει με τους εσωτερικούς της δαίμονες, αναζητεί απεγνωσμένα τη μητρότητα και διψά για αληθινή αγάπη.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ενσαρκώνει τη Μέριλιν στις πιο ευάλωτες στιγμές της, ενώ ο Χρήστος Παπαδημητρίου, στον ρόλο του αφηγητή, ξεναγεί το κοινό στον κόσμο των ισχυρών ανδρών, των θυελλωδών σχέσεων και της μοναξιάς που τη σημάδεψαν.

Μια παράσταση που επιχειρεί να «φωτίσει» τη γυναίκα πίσω από τον θρύλο χωρίς «φίλτρα» ωραιοποίησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...