Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Υπόθεση Ακουμιανάκη: «Κρύβουν την αλήθεια»

❱❱ Επίθεση στους γιατρούς του Νοσοκομείου Ρεθύμνου από τον πατέρα της 16χρονης που πέθανε από το αλκοόλΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Δριμύ κατηγορώ κατά των γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου εξαπέλυσε ο πατέρας της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, του ξανθού αγγέλου που έσβησε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα του 2011!

Εξίμισι χρόνια μετά τον άδικο θάνατο της κόρης του, ο Μανώλης Ακουμιανάκης έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για την ανύπαρκτη σχέση της 16χρονης με το ποτό, αλλά και για τα τραγικά γεγονότα της μοιραίας νύχτας που χάθηκε η πολυαγαπημένη του Στέλλα!

Μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα αιχμής» του καναλιού ΚΡΗΤΗ TV, ο χαροκαμένος πατέρας ανέφερε πως η 16χρονη δεν έπινε ποτέ και δήλωσε πεπεισμένος ότι το βράδυ που άφησε την τελευταία της πνοή τής έδωσαν μετά βίας να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ για να τη βιάσουν. Μάλιστα, ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις κατά του αλκοόλ στο όνομα της κόρης του:

«Η Στέλλα νήστευε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν ήταν το παιδί που έπινε, ούτε κατανάλωνε αλκοόλ» τόνισε ο πατέρας της ανήλικης και αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του ενημερώθηκαν τέσσερις ώρες μετά τη διακομιδή της Στέλλας σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας:

«Οταν έφτασα στο νοσοκομείο, υπήρχε μια κατάσταση που ήταν πρωτόγνωρη. Ολοι ήταν πανικοβλημένοι… Η ενοχή φαινόταν στα μάτια τους, προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν. Μας λέγανε ότι έχει πάρει κόκα, ότι έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, ότι έχει πάρει μείξη από αναισθησιογόνες ουσίες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν αποδείχθηκε» ανέφερε ο κ. Ακουμιανάκης και υποστήριξε πως τη μοιραία νύχτα έγινε παραποίηση στις βάρδιες για να μην υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ποιοι γιατροί δεν βρίσκονταν στις θέσεις τους: «Αλλαξαν τις βάρδιες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποιος εφημέρευε εκείνο το βράδυ. Είχαν μοιράσει τα ωράρια. Κοιμούνταν οι μισοί, οι άλλοι μισοί ήταν εκτός νοσοκομείου. Είναι γραμμένα αναλυτικά, αν παρακολουθείτε το δικαστικό ρεπορτάζ, θα καταλάβετε ότι όλο αυτό το πράγμα έχει αποδειχθεί. Δεν το λέω εγώ…»

Σε ερώτηση αν επιχειρήθηκε να παραποιηθούν τα στοιχεία της εφημερίας για να μην αποδοθούν ευθύνες σε κάποιους γιατρούς, ο Μανώλης Ακουμιανάκης κατήγγειλε: «Πολλά φύλλα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών συμπληρώθηκαν μετά. Εγινε μια απίστευτη προπαγάνδα σε βάρος μας!»

Για τον θάνατο της 16χρονης είχαν καταδικαστεί συνολικά έξι άτομα, δύο νεαροί φίλοι της αδικοχαμένης μαθήτριας, καθώς και τέσσερις ειδικευόμενοι (τότε) γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα