Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μπλόκο σε ροζ site με… πρώην!

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέβασε ιστοσελίδα όπου επιτήδειοι “ανέβαζαν” γυμνές φωτογραφίες συντρόφων από το… παρελθόν – Θύματα ακόμη και μαθήτριες Λυκείου

Eναν πραγματικό εφιάλτη ζουν δεκάδες ανυποψίαστες νέες γυναίκες που ανακάλυψαν ότι βίντεο και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που είχαν τραβήξει με πρώην εραστές τους βρίσκονται σε κοινή θέα, καθώς έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, που μάλιστα διαθέτει σύνδεση και με το Facebook! Στη χώρα όπου οργιάζει η ασυδοσία δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το Ιντερνετ. «Δείξε μου την πρώην σου για να δεις… καυτά βίντεο με τις πρώην των άλλων» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ζητώντας από τους επισκέπτες της να στέλνουν τα ερωτικά τους βίντεο.

Μαθήτριες

Οι περισσότερες ακούσιες πρωταγωνίστριες των βίντεο είναι νεαρής ηλικίας, ανάμεσά τους και μαθήτριες λυκείου, οι οποίες είδαν τις προσωπικές τους στιγμές να γίνονται… ανάρπαστες στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλειψαν ακόμα και βίντεο που είχαν τραβηχτεί μέσα σε τουαλέτες σχολικών κτιρίων και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα!

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη μπλοκάρει το site με την ηλεκτρονική διεύθυνση exposeyourgf.blogspot.gr, ύστερα από αλλεπάλληλες καταγγελίες που δέχτηκε από γονείς και κοπέλες που δήλωσαν ότι το υλικό είχε αναρτηθεί εν αγνοία τους και φυσικά χωρίς την έγκρισή τους. Παράλληλα άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό των διαχειριστών του. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες των ειδικευμένων αστυνομικών, η ομάδα που διαχειριζόταν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έβαζε σε διαγωνισμό τα βίντεο που δεχόταν από Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου, με «έπαθλο» γι’ αυτόν που θα έστελνε το πιο «καυτό» βίντεο την άμεση πρόσβασή του και στο υπόλοιπο υλικό που ήταν αποθηκευμένο στο συγκεκριμένο site!

Εκατοντάδες νεαροί, ακόμη και μαθητές του λυκείου, κατέκλυσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την ιστοσελίδα με βίντεο που είχαν τραβήξει με προσωπικές τους στιγμές με τις πρώην ερωμένες τους. Το υλικό που έστελναν έφτασε να κάνει τον γύρο του κόσμου και μέσω Facebook, αφού η ομάδα διαχείρισης της σελίδας το αναρτούσε σε «τοίχο» με τον τίτλο «Δείξε μου την πρώην σου»! Με αιχμή του δόρατος πια την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, άρχισαν να «ανεβαίνουν» και σ’ αυτήν διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με ανυποψίαστες καλλίγραμμες νεαρές σε καυτές πόζες. Μάλιστα η ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας τραβούσε αυτόματα από το Facebook τα πιο «καυτά» βίντεο και τα αναρτούσε απευθείας στην κεντρική σελίδα που είχε δημιουργήσει στο Ιντερνετ.

Οι έρευνες

Επειτα από τις καταγγελίες που έκαναν ανυποψίαστες γυναίκες -ανάμεσά τους και ανήλικες μαθήτριες- σήμανε συναγερμός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ηδη οι ειδικευμένοι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. «κατέβασαν» την ηλεκτρονική σελίδα με τα βίντεο, ενώ μπλόκαραν και τον «τοίχο» στο Facebook. Παράλληλα οι Ελληνες αστυνομικοί έχουν έρθει σε επαφή με τη διαχειριστική ομάδα του Facebook στην Αμερική προκειμένου να τους στείλουν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται, όπως ηλεκτρονικά αποτυπώματα, προκειμένου να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ΕΛ.ΑΣ. έχει στοιχεία στα χέρια της για τον server του κεντρικού διαχειριστή της ιστοσελίδας, όμως αυτός εδρεύει σε χώρα της Απω Ανατολής! Πάντως, όταν οι αστυνομικοί πάρουν στα χέρια τους τα στοιχεία που έχουν ζητήσει από την ομάδα διαχείρισης του Facebook είναι σίγουρο ότι θα αποκαλυφθούν οι άνθρωποι που αναστάτωσαν δεκάδες οικογένειες στην Ελλάδα και δημοσιοποίησαν τις προσωπικές στιγμές ανυποψίαστων γυναικών.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...