Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ντομάτες στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Jesus Christ superstar»

❱❱ Οι ηθοποιοί της παράστασης «Jesus Christ Superstar» έφυγαν από την πίσω πόρταΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Αρχισαν τα όργανα! Με μπογιές και ντομάτες «καλωσόρισαν» την παράσταση «Jesus Christ Superstar» μέλη εκκλησιαστικών οργανώσεων, ενώ οι ηθοποιοί του έργου φυγαδεύονται εδώ και τρεις μέρες από την πίσω πόρτα του θεάτρου!

Από την Παρασκευή, όταν το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Αντριου Λόιντ Βέμπερ έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ακροπόλ, η Ιπποκράτους έχει μετατραπεί σε «εμπόλεμη ζώνη», με τα ΜΑΤ να κάνουν έντονη την παρουσία τους! Χθες η «Espresso» έγινε μάρτυρας ακόμη ενός σκηνικού έντασης! Καμιά 60αριά άτομα, κρατώντας εικόνες του Χριστού, φώναζαν συνθήματα, μεταξύ αυτών «Ο Χριστός δεν έχει κάνει αμαρτίες, εμείς είμαστε αμαρτωλοί», προφανώς με αφορμή το θέμα του έργου που θέλει τον Ιησού και τη Μαρία Μαγδαληνή να παρουσιάζονται ως άνθρωποι με πάθη και αδυναμίες και όχι σύμφωνα με τις Γραφές.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι χθες οι 30 ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα, καθώς τα μέλη των εκκλησιαστικών οργανώσεων είχαν στρατοπεδεύσει στον χώρο από τις 17.30, όταν άρχισε η παράσταση, έως περίπου τις 20.00, όταν ολοκληρώθηκε, πετώντας ντομάτες στην είσοδο του θεάτρου και απαιτώντας να κατέβει!

Η «Espresso» συνάντησε τον Αιμιλιανό Σταματάκη (κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του Χριστού), κατά την έξοδό του από το θέατρο, ο οποίος σχολίασε τις αντιδράσεις.

«Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει» μας είπε, μάλλον προετοιμασμένος πως θα συμβεί ό,τι συμβαίνει σχεδόν σε όλο τον κόσμο από το 1971 που ανεβαίνει η διάσημη ροκ όπερα!
Να θυμίσουμε ότι το 1974 οι αντιδράσεις ιερέων και πιστών είχαν εμποδίσει το ανέβασμα της ομώνυμης ταινίας στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα