Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Χειροπέδες σε τρεις «ποντικούς» που «έγδυναν» βίλες στη Μύκονο

❱❱ Στη φάκα της Αστυνομίας πιάστηκαν τρεις Αλβανοί «ποντικοί» που άδειαζαν πολυτελή σπίτια στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και…… σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούν μέλη ενός ευρύτερου κυκλώματος με ειδίκευση στις κλοπές και τις διαρρήξεις οικιών επωνύμων και πλουσίων στο νησί των ανέμων.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά, όταν οι αστυνομικοί τούς είδαν να κινούνται ύποπτα με Ι.Χ., τους έκαναν έλεγχο και έπιασαν λαβράκι. Σε μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν πολυτελή κοσμήματα, δαχτυλίδια, λάπτοπ, τάμπλετ κ.ά. Στο στόχαστρο των δραστών είχαν μπει ένας επιχειρηματίας που απολάμβανε τις διακοπές του στη Μύκονο, από τον οποίο είχαν κλέψει ένα πανάκριβο χρυσό δαχτυλίδι και μετρητά, καθώς και ένας γνωστός στο νησί πολιτικός μηχανικός. Παράλληλα, στα θύματά τους περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος, από την οποία απέσπασαν διάφορα ακριβά κοσμήματα. Εκτός από τα κλοπιμαία, οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους και 7.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ακόμη μία επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η οποία, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, πέρασε χειροπέδες σε τέσσερις Αλβανούς ηλικίας από 28 έως 37 ετών, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Μύκονο και Αττική. Από έρευνες που έγιναν σε σπίτια και άλλους χώρους στην Κυψέλη και σε περιοχές του νησιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 128,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 176 γραμμαρίων, δύο αυτοκίνητα, τρεις ζυγαριές ακριβείας, έξι κινητά, μετρητά ύψους 2.990 ευρώ και τρία βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις 22.778 ευρώ! Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ως συνεργοί τους ακόμη τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Ελληνες και ακόμη ένας αλλοδαπός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα