Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ετρεχε να γλιτώσει το έξι μηνών μωρό της και αυτό είχε ξεψυχήσει στην αγκαλιά της

❱❱ Τα δάκρυα πνίγουν τις λέξεις και κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τον πόνο της ψυχής στο άκουσμα της τραγικής ιστορίας της μάνας που προσπαθούσε να σωθεί από την κόλαση φωτιάς κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 6 μηνών νεκρό βρέφος της. Η νεαρή μητέρα χαροπαλεύει στην εντατική μονάδα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου και πλέον όλοι προσεύχονται στον Θεό να βγει νικήτρια.

Οπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έμενε στο Μάτι, όταν ξαφνικά είδε τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά και να εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη την περιοχή.

Κινούμενη από το ένστικτο της επιβίωσης, προκειμένου να σώσει το 6 μηνών σπλάχνο της, το πήρε αγκαλιά και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη προς τη θάλασσα. Μόνο που στη διαδρομή το μωρό της πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

Δεν το κατάλαβε

Η νεαρή μητέρα, ωστόσο, μέσα στον πανικό της δεν κατάλαβε τίποτα. Κρατώντας σφιχταγκαλιασμένο το άψυχο σωματάκι του μωρού της έφτασε στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα για να σωθεί.

Ωστόσο η εξάντλησή της δεν της άφησε περιθώρια για να μείνει μέχρι τέλους όρθια και λιποθύμησε. Μια μονάδα από το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο, όπου και εισήχθη στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να γνωρίζει ότι το μωρό της βρίσκεται στην αγκαλιά των αγγέλων.

Ωστόσο τραγική είναι και η ιστορία της ακτινολόγου από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, η οποία απανθρακώθηκε μαζί με τα παιδιά της και τη μητέρα της μία μέρα μετά την επίσημη έναρξη εργασίας της στο εν λόγω Κέντρο Υγείας. Η νεαρή γυναίκα έναν χρόνο πριν είχε χάσει τον σύζυγό της από πνιγμό στο πηγάδι της οικίας τους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα