Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Καρντάσι burger»

❱❱ Πρωτιά της Θεσσαλονικιάς Κυπαρισσίας Αντωνάρα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ΚρεοπωλώνΜπορεί ένα κομμάτι κρέας να μοιάζει με δημιουργία… οίκου μόδας; Οχι μόνο μπορεί, αλλά κερδίζει και διεθνή βραβεία! Με μια από τις συνθέσεις της, που θα ταίριαζαν περισσότερο σε μπουτίκ παρά σε κρεοπωλείο, η 26χρονη Κυπαρισσία Αντωνάρα από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών το βραβείο για το καλύτερο burger (μπιφτέκι) του κόσμου! 

Μεγάλωσε μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση, όμως έχει σπουδάσει στη σχολή κρεοπωλών, συνέχισε με σπουδές στο σχέδιο μόδας και αργότερα στο food styling και «πάντρεψε» τις γνώσεις της θέλοντας να ανεβάσει επίπεδο το παραδοσιακό επάγγελμα του κρεοπώλη. Με την εξαμελή ελληνική ομάδα κρεοπωλών κατάφερε να ανεβάσει το ελληνικό burger στην κορυφή του κόσμου, υποσκελίζοντας χώρες με παράδοση στο συγκεκριμένο έδεσμα.

Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών, που έλαβε χώρα στο Μπέλφαστ, συμμετείχαν 12 χώρες, μεταξύ των οποίων κάποιες από τις υπερδυνάμεις στη βιομηχανία του κρέατος, όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Γερμανία, γνωστές για την κουζίνα τους και την παράδοση στην παραγωγή κρέατος. Ωστόσο, έφυγαν χωρίς κάποια διάκριση.

«Οι κριτές εκτίμησαν στο ελληνικό burger την απλότητα της συνταγής.

Χρησιμοποιήσαμε μυρωδικά και βότανα από την Κρήτη, οπότε ο πλούτος της ελληνικής γης έκανε τη διαφορά» λέει η Κυπαρισσία Αντωνάρα, η οποία διατηρεί κρεοπωλείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης μαζί με τη μητέρα της Αναστασία και επόμενος στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα e-κρεοπωλείο.

Τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας ήταν ο Λεωνίδας Μαθιουλάκης, ο Ευθύμης Σκαράκης, ο Ιωάννης Καζάς, ο Παναγιώτης Μαριόλης και ο Νίκος Βρεττός, εκ των οποίων τρεις είναι από την Κρήτη και δύο από την Αθήνα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...






Μποζουκια Αθηνα