Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι και πάλι μόνος

Οι απρόσμενοι τίτλοι τέλους στη σχέση του.

Τι τρέχει με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη σύντροφό του; Ο γνωστός τραγουδιστής, που πριν από λίγες μέρες τον είδαμε με τη νέα σύντροφό του να διασκεδάζει, φαίνεται πως περνά φουρτούνες στην προσωπική του ζωή. Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ακούγεται πως ο γοητευτικός τραγουδιστής δεν είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Χριστίνα, αφού η ασυμφωνία χαρακτήρων έφερε τον οριστικό χωρισμό τους.

Ο τραγουδιστής πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τη Χριστίνα: «Επειδή αυτό τον καιρό τυχαίνει να βρίσκομαι σε σχέση με τη Χριστίνα μου, η ιδανική γυναίκα για μένα είναι αυτή». Και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Περισσότερο θα μιλήσω όχι για την εμφάνιση, αλλά για τα χαρακτηριστικά της ως άνθρωπος. Με κάνει και γελάω και  έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Με κάνει να θέλω να επικοινωνώ πολλές φορές μαζί της. Είναι αρκετά πνευματώδης άνθρωπος, αντιλαμβάνεται “στον αέρα” πράγματα, λογοπαίγνια, καταστάσεις. Και άλλες φορές τις διακωμωδεί, άλλες φορές τις παίρνει σοβαρά και προσπαθούμε να τις λύσουμε. Είναι ένας άνθρωπος με στόχους και προτεραιότητες που σέβεται αρκετά τον εαυτό του. Αυτό έχει σημασία για μένα. Μου αρέσει ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να έχει στόχους και προτεραιότητες, και αυτό το κάνει. Είναι αρκετά δυναμική. Κυρίως μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “τσαμπουκά”. Δεν φοβάται να εκφραστεί, αλλά είναι και διακριτική. Δεν θα πει πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει. Είναι και αγαπητή, συμπαθεί τους γύρω μου και εκείνοι τη συμπαθούν, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για μένα».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν πριν από λίγο καιρό, όταν διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής μέχρι τις πρώτες πρωινές – κανείς τότε δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι μετά από λίγες μέρες θα χώριζαν.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γιώργος Μαρίνος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της ξαδέλφης του για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.

«Full in love» η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας: Περίπατος δίπλα στη θάλασσα στον Αστέρα

Χαλαρές στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας απόλαυσαν...