Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ισόβια στον εγγονό, αθώα η αδελφή του για τον φόνο της γιαγιάς

❱❱ Αθώα λόγω αμφιβολιών έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την 35χρονη εγγονή της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου (φωτό), η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στ’ Ασγούρου Ρόδου τον Νοέμβριο του 2014. Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης της νεαρής γυναίκας Φώτη Ρωμαίου, την απάλλαξε από κάθε κατηγορία. Ομως έκρινε ένοχο τον 30χρονο ετεροθαλή αδελφό και συγκατηγορούμενό της χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό, επιβάλλοντάς του ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ποινή κάθειρξης 10 ετών για το αδίκημα της ληστείας.

Πρωτόδικη ποινή

Το Εφετείο ουσιαστικά δεν του μείωσε ούτε μέρα από την πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί τον Μάρτιο, μετά την αναίρεση που είχε ασκηθεί από τον Αρειο Πάγο στην απόφαση που έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, η οποία τον αθώωνε. Το ίδιο δικαστήριο τότε είχε κρίνει ομόφωνα ένοχη χωρίς ελαφρυντικά την αδελφή του, επιβάλλοντάς της ισόβια, ενώ τον αδελφό της τον είχε κρίνει αθώο για την ανθρωποκτονία!

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη γιαγιά του χτυπώντας τη με σφυρί στο πρόσωπο για να της κλέψει την τηλεόραση και λίγα μετρητά, επιτέθηκε φραστικά στον εισαγγελέα της έδρας. Τελικά, οι αστυνομικοί τον απομάκρυναν από την αίθουσα και το επεισόδιο έληξε εκεί.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα