Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Εσβησε» περιμένοντας ασθενοφόρο

❱❱ 79χρονος ξεψύχησε από αιμορραγία σε ταβέρνα της Κέρκυρας λόγω καθυστέρησης του ΕΚΑΒΤραγικό τέλος βρήκε ένας 79χρονος Κερκυραίος που έπαθε ακατάσχετη αιμορραγία, αλλά το ασθενοφόρο που κλήθηκε να τον παραλάβει καθυστέρησε πολύ, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει αβοήθητος! Μάλιστα, τη μοιραία καθυστέρηση παραδέχθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο γαμπρός του 79χρονου Κώστας Κουρτέσης σε εκπομπή στο CorfuTV το βράδυ της Τρίτης, εδώ και έξι μήνες ο πεθερός του έκανε αιμοκάθαρση, λόγω νεφρικής ανεπάρκειας.

Πριν από έναν μήνα έκανε εγχείρηση για να τοποθετήσει φίστουλα που είναι απαραίτητη για την αιμοκάθαρση στην οποία υποβαλλόταν. Την Τετάρτη πήγε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας για να κάνει αιμοκάθαρση και, όταν τελείωσε, πήγε σε μια ταβέρνα. Εκεί, η φίστουλα έσπασε, με αποτέλεσμα να προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Ομως, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για να τον παραλάβει καθυστέρησε μία ώρα, καθώς βρισκόταν σε άλλο περιστατικό και ο 79χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Μιλώντας στο CorfuTV, o αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς παραδέχτηκε όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ηλικιωμένου. Οπως υποστήριξε, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, «η κλήση για το περιστατικό έγινε στις 17.40 και το ασθενοφόρο έφτασε 18.15».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας Σπύρος Πουλής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων και ζήτησε να λυθεί άμεσα το ζήτημα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα