Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Θρίλερ σε βίλα στο Πόρτο Χέλι

❱❱ Αστυνομικοί βρήκαν χθες το πρωί νεκρούς στο κρεβάτι 34χρονο συνάδελφό τους και την 23χρονη φίλη τουΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μυστήριο καλύπτει το θρίλερ που αποκαλύφθηκε στην Αργολίδα με τους θανάτους ενός 34χρονου αστυνομικού και της 23χρονης φίλης του, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί χθες το πρωί σε φιλικό σπίτι του ενστόλου στο Πόρτο Χέλι, όπου φιλοξενούνταν.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι της βίλας όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα ο 34χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κρανιδίου. Από τη νεκροψία που έκανε ο ιατροδικαστής, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο βρήκαν δίπλα στα δύο πτώματα σύνεργα που παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών. Τα αντικείμενα αυτά μεταφέρθηκαν μαζί με τα υπολείμματα της ουσίας που περιείχαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί αν περιείχαν ναρκωτικό που μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο των δύο νέων.

Από την Τρίτη

Η οικογένεια της 23χρονης είχε ανησυχήσει επειδή η κοπέλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη και δεν απαντούσε στις απανωτές κλήσεις που έκαναν στο κινητό της. Ετσι, οι γονείς της απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, όπου υπηρετούσε ο αστυνομικός φίλος της. Μόλις οι συνάδελφοί του άκουσαν τους γονείς της νεαρής να καταγγέλλουν την εξαφάνισή της, αμέσως το μυαλό τους πήγε στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν ο 34χρονος, καθώς γνώριζαν τη σχέση του με την 23χρονη κοπέλα.

Αμέσως πήγαν στη βίλα στο Πόρτο Χέλι και, όταν άνοιξαν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, καθώς ήταν κλειδωμένη, αντίκρισαν το ανατριχιαστικό θέαμα των δύο νεκρών νέων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το ζευγάρι είχε γνωριστεί το τελευταίο έτος και είχε αναπτύξει ερωτική σχέση. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση εξετάζουν αν οι δύο νεαροί ήταν χρήστες ναρκωτικών, όπως προκύπτει από τα σύνεργα που βρέθηκαν δίπλα στα πτώματα. Οι σοροί των δύο νέων μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο, όπου ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου τους, ενώ θα ζητήσει και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα