Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Εσφαξαν στον Κορυδαλλό τον «Ταμτάκο»

❱❱ Ποιος «καθάρισε» με 17 μαχαιριές τον Μπάκο, που εμπλέκεται στη δολοφονία ΖαφειρόπουλουΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Με αίμα έλυσαν μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού τις διαφωνίες τους στην υπερασπιστική γραμμή τους ο δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, καθώς ο πρώτος κατέσφαξε κυριολεκτικά τον δεύτερο καταφέρνοντάς του 17 μαχαιριές στον λαιμό και στο στήθος με τη βοήθεια ενός Ελληνα βαρυποινίτη!

Ο Αρμπέν Μπάκο, που ήταν γνωστός ως «Ταμτάκος» και «μακελάρης του Μικρολίμανου», καθώς τον Νοέμβριο του 2014 είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των θαμώνων ενός μπαρ στο Μικρολίμανο τραυματίζοντας δεκάδες από αυτούς, είχε μεταχθεί χθες το πρωί από τις Φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό, καθώς θα δικαζόταν για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μαζί με έναν συμπατριώτη του, που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός.

Σύμφωνα με όσα είδαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής από τις κάμερες των φυλακών που κατέγραψαν το περιστατικό, οι δύο Αλβανοί κάθονταν σε έναν από τους πάγκους της πέμπτης πτέρυγας και συζητούσαν για την επικείμενη δίκη, παρουσία ενός Ελληνα κρατούμενου άσχετου με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κάποια στιγμή, οι δύο συγκατηγορούμενοι φαίνονται να φωνάζουν ο ένας στον άλλον και ξαφνικά ο Ελληνας κατάδικος σηκώνεται, αρπάζει τα χέρια του Αρμπέν Μπάκο και τα «δένει» αστραπιαία πίσω από την πλάτη του. Την ίδια στιγμή ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου σηκώνεται από τη θέση του, βγάζει από την τσέπη του ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και καταφέρνει αλλεπάλληλα χτυπήματα στον λαιμό και στη θωρακική χώρα του Μπάκο, σκοτώνοντάς τον επί τόπου. Οι αστυνομικοί που σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο κρατουμένων εκτιμούν ότι οι διαφορές που είχαν οι δύο συγκατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου ήταν πως ο ένας πίεζε τον άλλον να πάρει πάνω του όλες τις ευθύνες.

Πόλεμος «νονών»

Ωστόσο, εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του Μπάκο να κρύβονται λόγοι αντεκδίκησης, στο πλαίσιο του αιματηρού πολέμου των «νονών» της νύχτας που μαίνεται ανεξέλεγκτος τα τελευταία χρόνια και να έχει σχέση με την απόπειρά του να σκοτώσει γνωστό «νονό» της νύχτας μέσα στις φυλακές, τον Μάιο του 2017, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κλείσει «συμβόλαιο θανάτου» με άλλον κρατούμενο που είχε διαφορές με τον Ελληνα «νονό». Ομως, μετά την αποτυχημένη απόπειρα μεταξύ τους ξέσπασε εχθρότητα, καθώς ο Αλβανός «πιστολέρο» ζητούσε την αμοιβή του, ενώ ο εντολέας αρνούνταν να του τη δώσει αφού δεν είχε φέρει σε πέρας την «αποστολή» του.

Σημειώνεται ότι ο Αρμπέν Μπάκο κατηγορούνταν και ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου στις 3 Νοεμβρίου του 2014 έξω από το σπίτι του, στην Πεντέλη. Ως ηθικός αυτουργός στη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορείται ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Energa Αριστείδης Φλώρος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...