Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Νεκρός ο killer της Ερέτριας

❱❱ Πέθανε από καρκίνο ο 63χρονος ισοβίτης Παναγιώτης Σίμωσης, που είχε σκοτώσει με πιστόλι τρεις άντρες σε ταβέρνα το 2010

Από την
Εύα Παπαδάτου

Την τελευταία πνοή του άφησε ο βαρυποινίτης που σκότωσε εν ψυχρώ με πιστόλι τρεις άντρες σε μια ταβέρνα της Ερέτριας πριν από εννέα χρόνια!

Ο 63χρονος Παναγιώτης Σίμωσης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το τριπλό φονικό, αλλά τελευταία πάλευε με τον καρκίνο και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου κατέληξε, καθώς οι αιτήσεις του δικηγόρου και των συγγενών του να αποφυλακιστεί λόγω της κατάστασής του απορρίπτονταν εδώ και καιρό.

Το έγκλημα που διέπραξε ο Παναγιώτης Σίμωσης το μεσημέρι της 5ης Ιουλίου 2010 είχε «παγώσει» το πανελλήνιο. Ο 54χρονος (τότε) επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε ένα βενζινάδικο – πλυντήριο αυτοκινήτων στη Χαλκίδα και ένα ίντερνετ καφέ στην Ερέτρια, είχε πάει σε μια παραλιακή ταβέρνα της Ερέτριας όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 52χρονο δικηγόρο Αθηνών Θανάση Θάνο, τον 34χρονο επιχειρηματία Ανδρέα Καρμίρη από το Κορωπί και τον 40χρονο Γιώργο Παπαδόπουλο από το Μενίδι.

Ολοι έπεσαν νεκροί, ενώ ένας τέταρτος που καθόταν μαζί τους στο τραπέζι είχε τύχη-βουνό, αφού εκείνη την ώρα είχε απομακρυνθεί για να μιλήσει στο κινητό του.

Οπως έγινε γνωστό, τα θύματα είχαν πάει στην Ερέτρια για να απαιτήσουν μέρος των χρημάτων που τους χρωστούσε ο Σίμωσης και του είχαν διαμηνύσει ότι, αν δεν τους εξοφλούσε, θα προχωρούσαν σε κατάσχεση σπιτιού και επιχειρήσεων, κάτι που τον εξόργισε. Μετά το άγριο φονικό, ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε στη Χαλκίδα, όπου ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Οι διαπραγματευτές της Αστυνομίας έπεισαν τον Σίμωση να παραδοθεί και εκείνος τους παρέδωσε το όπλο του φονικού, ένα πιστόλι Zastava 7,65 χιλιοστών.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα