Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

«Χρυσοθήρες»!

❱❱ Ηρώ Μπέζου, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Σίσσυ Τουμάση και Ελλη Τρίγγου διεκδικούν την καρφίτσα της ΜελίναςΠοια θα φορέσει φέτος τη χρυσή καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη; Η Ευαγγελία Καρακατσάνη, η Ηρώ Μπέζου, η Σίσσυ Τουμάση ή η Ελλη Τρίγγου;

Αυτές είναι οι τέσσερις ηθοποιοί που διεκδικούν το θεατρικό βραβείο με το όνομα της αξέχαστης ηθοποιού, το οποίο δίδεται ως επιβράβευση σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής περιόδου.

Μάλιστα, η κόρη του Γιάννη Μπέζου κερδίζει δεύτερη φορά υποψηφιότητα, οπότε η αγωνία της είναι μεγαλύτερη από των υπολοίπων, αφού δεν θέλει να χάσει πάλι το τρόπαιο. Παρ’ όλα αυτά, φαβορί για τη φετινή, 13η χρονιά του θεσμού θεωρείται η Σίσσυ Τουμάση.


Στην παράσταση «Δον Ζουάν» η Ευαγγελία Καρακατσάνη (δεξιά)

Σημειώνεται ότι εκτός από την καρφίτσα της Μελίνας, που παραδίδεται ως σκυτάλη κάθε χρόνο στη νικήτρια, το βραβείο περιλαμβάνει και χρηματικό ποσό, που ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. 

Η τελετή απονομής θα γίνει την Τρίτη 19 Μαρτίου, στις 19.30, στο Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη» και, όπως κάθε χρόνο, η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι ρόλοι τους

Οπως ανακοινώθηκε χθες, η Ευαγγελία Καρακατσάνη είναι υποψήφια για την ερμηνεία της στο έργο «Το τραμ με το όνομα “Πόθος”» που ανέβασε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η Ηρώ Μπέζου για τον ρόλο της στο έργο «Φιντανάκι», σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, η Σίσσυ Τουμάση για τη συμμετοχή της στο έργο «Η Αγριόπαπια», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, που φιλοξενήθηκε στο θέατρο Πορεία, και η Ελλη Τρίγγου για την ερμηνεία της στο έργο «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας», σε σκηνοθεσία Θάνου Σαμαρά, στο Μπάγκειον.


Η Ελλη Τρίγγου

Να θυμίσουμε πως την περσινή χρονιά νικήτρια του βραβείου «Μελίνα Μερκούρη» ήταν η Ιωάννα Κολλιοπούλου, η οποία ξεχώρισε για την ερμηνεία της στην παράσταση «Στέλλα κοιμήσου».

Η νεαρή θα είναι εκείνη, άλλωστε, που θα δώσει την καρφίτσα στη φετινή νικήτρια. Την επιτροπή του βραβείου αποτελούν οι Μάγια Λυμπεροπούλου (επίτιμη πρόεδρος), Δηώ Καγγελάρη, Ματίνα Καλτάκη, Δημήτρης Λιγνάδης, Μιχαήλ Μαρμαρινός και Ρένη Πιττακή.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα