Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

«Με κράτησε στη ζωή η αγάπη του κόσμου»

O Λευτέρης Πανταζής πέρασε δύσκολες στιγμές μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, όμως τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού ετοιμάζεται για μεγάλο δυναμικό comeback. Η πολυήμερη «σιωπή» του δημοφιλούς τραγουδιστή ανήκει στο παρελθόν. Μια «σιωπή» που τον αναστάτωσε, μια και είχε χάσει κυριολεκτικά τη μιλιά του. Η φωνή του, αυτή που τον έκανε να γίνει αγαπητός σε χιλιάδες θαυμαστές του, αυτή που στάθηκε η αιτία για να κρατήσει στα χέρια του δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, κινδύνεψε να χαθεί…

Ο δημοφιλής τραγουδιστής για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του ανοίγει την καρδιά του στην «Espresso» και μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο, τις σκέψεις που έκανε την ώρα που ήταν μόνος του στο κρεβάτι του πόνου και όλα όσα τον ταλαιπώρησαν: «Πέρασα πολύ δύσκολα, κουράστηκα», λέει ο Λευτέρης Πανταζής και συνεχίζει: «Δεν ήθελα να χαλάσω κανενός το χατίρι, με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καθόλου. Οπου με φωνάζανε πήγαινα, γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Είμαι εργασιομανής, μέσα από τη δουλειά μου ζω. Κάποια στιγμή λοιπόν το παράκανα, ξέχασα και παραμέλησα τον Λευτέρη. Το πρώτο… καμπανάκι που χτύπησε ο οργανισμός μου ήταν όταν λιποθύμησα, πριν από έναν μήνα περίπου, στο καμαρίνι μου μόλις τελείωσα το πρόγραμμα στο κέντρο όπου εμφανίζομαι. Είπα μέσα μου “κούραση θα είναι”. Αυτό ήταν μία εβδομάδα πριν πάθω το κακό. Στη συνέχεια ασθένησα από γρίπη με 39 πυρετό και ήμουν μία εβδομάδα στο κρεβάτι. Ηταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν είχα τις δυνάμεις για να πάω στο μαγαζί όπου τραγουδούσα. Ομως τελικά βρήκα το κουράγιο και πήγα κανονικά στο μαγαζί. Θυμάμαι ήταν Σάββατο. Την επομένη, Κυριακή πρωί, πήγα σπίτι μου, έκανα τα ραντεβού μου και ξάπλωσα. Τη Δευτέρα όμως δεν αισθανόμουν καλά. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε “έλα από εδώ να σε δω”. Με πήγε ο ξάδελφός μου αμέσως εκεί… Μόλις με είδε ο γιατρός, ο παθολόγος Δημήτρης Πλατανισιώτης, και με ρώτησε “τι έχεις, Λευτεράκη;” εκεί έχασα τη μιλιά μου! Με έβαλε κατευθείαν στο κρεβάτι και μου έδωσε ένα φάρμακο. Εκείνη την ώρα οι μόνες λέξεις που μπορούσα να πω ήταν “Θεέ μου, μην πάθει τίποτα η φωνούλα μου!” Μετά από πέντε μέρες επανήλθε η φωνή μου σταδιακά. Ημουν ένα… τσακ πριν από το εγκεφαλικό και όπως μου είπε ο γιατρός, “πρέπει να έχεις κάνεις πολλά καλά. Σε αγαπάει ο Θεός γιατί θα μπορούσες να είχες πάθει χειρότερα”. Πραγματικά συνέβη θαύμα, καθώς μίλησα την όγδοη μέρα, ενώ κανονικά θα μιλούσα σε δύο μήνες!»

Ο τραγουδιστής πέρασε μεγάλο σοκ και το μόνο που θέλει είναι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει και πάλι στις επάλξεις. Καθημερινά δέχεται ευχές από φίλους, συγγενείς και θαυμαστές, προκειμένου να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει και πάλι δριμύτερος στη showbiz. Ο γιατροί τού έχουν συστήσει ξεκούραση για τουλάχιστον έναν μήνα προτού επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά και να ακολουθεί πιστά τη φαρμακευτική του αγωγή, ενώ αυτά που δεν χρειάζεται καθόλου είναι το στρες και η ένταση.

«Εδώ και δεκατέσσερις μέρες είμαι σπίτι» συνεχίζει ο Λευτέρης Πανταζής. «Πάντως έχω πάει τέσσερις φορές στο στούντιο και τραγούδησα κανονικά. Τι να πω; Με βοήθησε η Παναγιά η Σουμελά. Είχα ξεχάσει ότι είμαι άνθρωπος και νόμιζα ότι είμαι βιονικός… Ούτε ο Σούπερμαν να ήμουν! Αυτό που έπαθα δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Η αγάπη του κόσμου με κράτησε στη ζωή. Οπου υπάρχει Ελληνας, εδώ στη χώρα ή στο εξωτερικό, με έπαιρνε τηλέφωνο ή μου έστελνε λουλούδια όταν έγινε γνωστή η περιπέτειά μου. Μάλιστα, σχεδόν όλοι οι Ελληνες τραγουδιστές με πήραν τηλέφωνο, γι’ αυτό κι έχω συγκινηθεί πολύ…»
Πάντως, μετά την περιπέτεια με την υγεία του ο Λε-Πα έχει γίνει ακόμη πιο δυνατός κι έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή. Αυτό που τώρα επιθυμεί είναι όλα να πάνε καλά με τον ίδιο, αλλά και να έχουν υγεία όλοι οι δικοί του άνθρωποι.

Στο στούντιο για τον νέο δίσκο του ο Λε-Πα

Καθώς τα δύσκολα πέρασαν για τον Λευτέρη Πανταζή, ο τραγουδιστής, γεμάτος όρεξη για δουλειά, μπήκε πριν από λίγες μέρες στο στούντιο ηχογράφησης του επί πολλά χρόνια συνεργάτη του Αβέτ, όπου ολοκλήρωσαν τον νέο δίσκο του με τίτλο «Ερχεται»! Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από τις ώρες της ηχογράφησης, ο Λευτέρης, έχοντας στο πλευρό του τον κουμπάρο του και τραγουδιστή Νίκο Γιάννου, του οποίου επιμελείται το νέο του CD, έδωσε όλο του το είναι στην ερμηνεία των νέων τραγουδιών. Από τη μικρή γεύση που πήραμε πριν από μερικούς μήνες με τα τραγούδια- προάγγελους αυτής της δισκογραφικής δουλειάς («Γωνία αγάπης και πόνου», «Δεν υπάρχει το μωρό» και «Σε νοιάζομαι») φανταζόμαστε όλοι τι έχει να γίνει με τα υπόλοιπα δώδεκα που περιλαμβάνει το CD! «Εχω ένα κομμάτι στη νέα μου δισκογραφική δουλειά που λέγεται το “Καΐκι”, σε στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει γράψει εκπληκτικές επιτυχίες, και μουσική Δημήτρη Γκορδατζή» λέει ο Λε-Πα. «Το κομμάτι αυτό περνάει ένα μήνυμα για τη ζωή: ότι τίποτα δεν είμαστε και τίποτα δεν παίρνουμε μαζί μας».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...