Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Ξεσκονίζουν» τους φακέλους με τα συμβόλαια θανάτου του 2018

❱❱ Η ατάκα του killer τού Γιάννη Μακρή στους άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και η εκτίμηση ότι είχε αναλάβει και άλλες «αποστολές»Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μια φράση-κλειδί του Βούλγαρου επαγγελματία killer του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έχει κάνει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που τον συνέλαβαν να «ξεσκονίσουν» όλους τους φακέλους με τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελέστηκαν μέσα στο 2018. Οταν εξήγησαν στον 31χρονο αλλοδαπό ότι έχουν στοιχεία εις βάρος του για τη συγκεκριμένη δολοφονία κατά παραγγελία, εκείνος τους ρώτησε με απορία: «Για ποιον… μήνα μιλάτε;»!

Οταν ο Βούλγαρος πιστολέρο με το παγωμένο βλέμμα ενημερώθηκε για τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, έκλεισε το στόμα του και δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση, λέγοντας μόνο ότι θέλει δικηγόρο. Ομως τα λόγια του κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ερχόταν συχνά στην Ελλάδα και έχει διαπράξει και άλλες δολοφονίες, ίσως ανθρώπων της νύχτας, στο πλαίσιο του αιματηρού «εμφυλίου» που μαίνεται τα τελευταία δύο χρόνια στις συμμορίες της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο Βούλγαρος εκτελεστής δεν είχε έρθει στην Ελλάδα μόνο τον Οκτώβριο του 2018 για τη δολοφονία Μακρή, αλλά είχε αναλάβει και άλλες φορές να φέρει εις πέρας «συμβόλαια θανάτου», ειδικά μέσα στο 2018, οπότε κορυφώθηκε ο πόλεμος των νονών της νύχτας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχει… χάσει τον λογαριασμό, επειδή ανέλαβε απανωτές δολοφονίες! Διαφορετικά, για ποιον λόγο ρώτησε τους αστυνομικούς για ποιον μήνα μιλούσαν;

Προετοιμαζόταν

Ενα άλλο στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως ο εκτελεστής ξέρει πολλά, αλλά τα κρατά καλά κρυμμένα, είναι η κατάθεση του φίλου του, που αποδείχθηκε πως δεν είχε σχέση με τις αιματηρές δουλειές του 31χρονου. Ο συγκεκριμένος είπε πως δύο μήνες πριν έρθουν στην Ελλάδα για δουλειές και διασκέδαση, όπως τους είχε πει χαρακτηριστικά ο 31χρονος εκτελεστής, πήγαινε συχνά σε μια ερημική δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη, όπου έμεναν και εξασκούνταν στη σκοποβολή, πάντα βραδινές ώρες. Αυτό δείχνει ότι προετοιμαζόταν για νυχτερινό χτύπημα, όπως η δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Από την κατάθεση του φίλου του διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατείχε μεγάλη γκάμα από πιστόλια, περίστροφα και πολεμικά τυφέκια στο σπίτι του στη Βουλγαρία. Οταν όμως έφυγαν για την Ελλάδα, πήρε μαζί του μόνο καινούργια ρούχα που είχε αγοράσει μία ημέρα πριν, χωρίς βέβαια να πάρει κάποιο από αυτά, πράγμα που σημαίνει πως είχε την «άκρη» στην Ελλάδα να βρει τα όπλα που χρειαζόταν.

Στο μεταξύ, ο 31χρονος Βούλγαρος δεν απολογήθηκε χθες, καθώς αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την υπεράσπισή του ο συνήγορός του Αποστόλης Λύτρας. Αφού διορίστηκε άλλος δικηγόρος, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα