Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Δάκρυα για τη γλυκιά καπετάνισσα που «έσβησε» από τον καρκίνο

❱❱ Ανείπωτο θρήνο σκόρπισε ο χαμός της 20χρονης δόκιμης καπετάνισσας Αφροδίτης Συλλιγνάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο. Η πανέμορφη κοπέλα από το χωριό Σφάκα Λασιθίου έδινε το τελευταίο διάστημα έναν μεγάλο και σπουδαίο αγώνα ενάντια στον καρκίνο, όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στον πόνο την οικογένειά της και την ελληνική ναυσιπλοΐα.

Το ίδιο τέλος

Τραγική ειρωνεία είναι ότι από την ίδια ασθένεια είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα της, μόλις στα 32 της χρόνια! Το νεαρό κορίτσι δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατό της.

Οσο αγωνιζόταν η δόκιμη πλοίαρχος, προσπαθούσε μέσα από αναρτήσεις της στην προσωπική της σελίδα στο facebook να στέλνει μηνύματα ανακούφισης σε όσους αντιμετώπιζαν καταστάσεις παρόμοιες με τη δική της.

Σε μια από τις τελευταίες ανέφερε: «Αν δεν αγωνιστείς εσύ για σένα, τότε μην περιμένεις να αγωνιστούν οι άλλοι για σένα».

Τα τελευταία χρόνια η γλυκιά και πάντα χαμογελαστή Αφροδίτη ζούσε στα Χανιά, ενώ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού είχε πιάσει δουλειά στην κρητική ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα