Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Πήρε και το ντέρμπι των… αποδείξεων!

Καλύτερη η ομάδα του Τσιώλη στο Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2

Η υπερταχεία του Αστέρα Τρίπολης δεν σταμάτησε ούτε στο Περιστέρι πετυχαίνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κάνοντας και τους πλέον δύσπιστους να μην έχουν καμία αμφιβολία. Με σταρ τον Ρούμπεν Ράγιος για μία ακόμη φορά, νίκησε τον Ατρόμητο στο «ντέρμπι των αποδείξεων» και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα για μία ακόμη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι που γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έδειξαν και πάλι πρόβλημα στο σκοράρισμα. Είχαν δύο καλά δεκάλεπτα στο ξεκίνημα των ημιχρόνων, αλλά στη συνέχεια κατέβασαν διακόπτες και ηττήθηκαν δίκαια. Πάντως ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 37′ ο Ράγιος έκανε την κούρσα από τα αριστερά κι έβγαλε την πάσα στον Ουσέρο που ερχόταν από πίσω του και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Με την έναρξη της επανάληψης ο Ατρόμητος έχασε τριπλή ευκαιρία στο 46′ με τους Ουντόζι, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι, ακολούθησαν διακοπές που έσπασαν τον ρυθμό των γηπεδούχων και στο 66′, από λάθος του Ράντμαν που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του ανατρέποντας στη συνέχεια τον Λέντσε, δόθηκε σωστά πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ράγιος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. «Ισως να νομίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Είναι λάθος αυτό. Πρέπει και μαθηματικά να το κατακτήσουμε. Είμαστε μέσα στον στόχο. Οταν θα έρθει με το καλό ο Μάιος και θα ξανασυναντηθούμε στα πλέι οφ, θα δούμε. Θα τα ξαναπούμε τότε» δήλωσε στο τέλος του αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος. Καλή η διαιτησία του Κομίνη (Θεσπρωτίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (46′ Σουμπίνιο), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι (70′ Καραγκούνης), Ουντόζι (70′ Επστάιν), Μάντζιος, Δημούτσος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπάντης, Σανκαρέ, Πιπίνης (6′ Φορμίκα), Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Λεάντρο, Ράγιος (81′ Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72′ Καλαντζής), Τσαμπούρης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα