Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από το κρις κραφτ «βόμβα»

❱❱ Στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» παραμένουν η μητέρα και η κόρη της……, μέλη της οικογένειας Σέρβων που πήδηξαν στη θάλασσα για να σωθούν όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σκάφος τους, στα παράλια της Νικήτης Χαλκιδικής. Δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους, αλλά νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους, όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής του «Παπαγεωργίου», Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Η μικρούλα νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική με πολύ ελαφρά εγκαύματα στους μηρούς και η 37χρονη μητέρα στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου με κάταγμα σε δάκτυλο του δεξιού ποδιού, το οποίο αποκαταστάθηκε με επέμβαση.

Η 7χρονη κόρη της οικογένειας είχε μόνο μώλωπες και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, έφτασε στο σημείο περιπολικό του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Μαρμαρά και διαπιστώθηκε ότι το υπό σημαία Σερβίας ταχύπλοο φλεγόταν στα ρηχά της παραλίας, ενώ το είχαν ήδη εγκαταλείψει οι γονείς και οι τρεις ανήλικες κόρες τους, που διακομίστηκαν αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου».

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Μαρμαρά, το σκάφος απομακρύνθηκε από την παραλία και φυλάσσεται σε κοντινό σημείο.

Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν από πραγματογνώμονα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα