Ρίχνει… αυλαία ο Ζάχος!

Ο γνωστός σόουμαν ολοκληρώνει τις παραστάσεις του αύριο στο «Doοr’s» στο Κολωνάκι

Μετά από μια πολύ πετυχημένη σεζόν με παρατάσεις και αφού συμπλήρωσε πέντε μήνες, αύριο πέφτει η αυλαία για το  φαντασμαγορικό σόου του Διονύση Ζάχου, που παρουσιάζεται στο «Doοr’s». Ο showman κάθε Τετάρτη βράδυ έδινε τον καλύτερο εαυτό του επί σκηνής, αλλάζοντας χαρακτήρες και χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο στο κοινό, έχοντας πλάι του αρκετούς celebrities οι οποίοι  έδιναν το «παρών» στο στέκι του Κολωνακίου για να τον απολαύσουν.

Φυσικά, άλλη μία σεζόν στα πρώτα τραπέζια ήταν η επιστήθια φίλη του Μάρα Μεϊμαρίδη, ενώ μερικά από τα λαμπερά ονόματα που τον απόλαυσαν σε αυτούς τους πέντε ξεχωριστούς μήνες ήταν από την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό μέχρι τη Σίσσυ Φειδά, τη Βάνα Μπάρμπα, τον Ζάχο Χατζηφωτίου, τον Μάρκο Σεφερλή, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Αγγελο Πυριόχο και  τους Vegas (οι οποίοι του έχουν γράψει και τους τίτλους της παράστασης «Stars and the Family Show»). Οι celebrities κάθε Τετάρτη περνούσαν από το αθηναϊκό στέκι  για να τον απολαύσουν να αλλάζει και να μεταμορφώνεται σε μεγάλες σταρ που άφησαν ιστορία αλλά και σε νεότερες μορφές που έχουν απασχολήσει τη δημοσιότητα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Διονύσης Ζάχος μεταμορφώθηκε σε Ελένη Μενεγάκη, Σουλεϊμάν, Ζωζώ και μίλησε για το πώς γνώρισε τον Χριστό. Από το στόμα του δεν ξεφεύγει κανείς, ενώ ακόμη και η πολιτική σάτιρα που κάνει έχει το δικό της στίγμα. Ο Ζάχος μεταμορφώνεται σε Αλίκη, Τζένη, Μελίνα, Ρένα προσφέροντας θέαμα  αλλά και συγκίνηση. Η παράσταση κλείνει με το λαϊκό του πρόγραμμα ως Πάολα, με το κέφι να κορυφώνεται και τον Διονύση να αναφέρει το «μυστικό» της, ότι είναι έγκυος. Βέβαια, το πρόγραμμά του θα είναι εξίσου φορτωμένο, καθώς κάνει διάλειμμα για μία εβδομάδα και  προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκινάει αρχές Απριλίου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.