Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα στοιχεία και φωτογραφίες-σοκ από το θερμό επεισόδιο Καμμένου-Μαρινάκη

Νέα στοιχεία και ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες κάνει η οικογένεια του Πάνου Καμμένου για το θερμό επεισόδιο στη Μήλο με ανθρώπους και στη συνέχεια με τον ίδιο τον Ευάγγελο Μαρινάκη.Σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ τονίζουν ότι:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.»

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στο λιμάνι της Μήλου, όταν βρέθηκαν στην ίδια προβλήτα δύο σκάφη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη (τα Amore Mio 1 και Amore Mio 2), και το σκάφος του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του.

839ce5682fb00b123846829c3b0af287 e1565964332991

Όπως αναφέρει το zougla.gr, όταν η παρουσία του σκάφους του Καμμένου έγινε αντιληπτή, άτομα από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη άρχισαν να πετούν γιαούρτια προς το σκάφος του. Αμέσως, ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του βγήκαν έξω κι άρχισαν να διαμαρτύρονται, με τη σύζυγό του μάλιστα να βιντεοσκοπεί τα τεκταινόμενα με το κινητό της τηλέφωνο.

Τότε, ένας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή την έπιασε, της γύρισε το χέρι και άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο. Επικράτησε ένταση, και στο σημείο κατέφθασαν λιμενικοί, στους οποίους ο Καμμένος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για το γεγονός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έφτασε στο σημείο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Τι καταγγέλλει η πλευρά του Πάνου Καμμένου

Σύμφωνα με όσα είπαν στο zougla.gr άτομα του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού, ο Πάνος Καμμένος, η σύζυγος του και τα δυο ανήλικα τέκνα τους δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση στο λιμάνι της Μήλου τα ξημερώματα της Παρασκευής από 10 μπράβους του Μαρινάκη, παρουσία του ιδίου και υπό τις εντολές και τις επευφημίες του.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Περί τις 02.30 και ενώ ο κύριος Καμμένος βρισκόταν με την οικογένεια του εντός του σκάφους που ήταν αραγμένο στο λιμάνι της Μήλου και ενώ λίγα μέτρα μακριά από αυτό ήταν αραγμένα τρία σκάφη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα οποία επέβαινε ο ίδιος με 10 τουλάχιστον μπράβους, 4 μπράβοι του Μαρινάκη πέταξαν γιαούρτια και παγωτά στην πρύμνη του σκάφους, βιντεοσκοπώντας τα κατορθώματα τους, προκειμένου αμέσως μετά να τα αναρτήσουν σε δικά τους μέσα, ελεγχόμενα από τον Μαρινάκη, παρουσιάζοντας την επίθεση των μπράβων του ως δήθεν επίθεση κατοίκων της Μήλου.

Αυτό άλλωστε το δήλωσε ο ίδιος ο Μαρινάκης παρουσία του λιμενάρχη και των λιμενικών, λέγοντας επί λέξει «πώς μπορείτε να το αποδείξετε, εγώ θα πω ότι βγήκαν και τα πέταξαν οργισμένοι Μηλιώτες, και ο Καμμένος από αύριο θα παίζει πρώτη είδηση στα Μέσα μου».

b15fe6ca6950cb5f5a566910d0f41ba9

9e3a26e4827f0404ee836b2fcb799ed6

Αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε απρόκλητα και ενώ τα δυο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 7 και 13 ετών, ξύπνησαν τρομαγμένα και κλαίγοντας, ο Πάνος Καμμένος ειδοποίησε το Λιμενικό και μέσω του 100 την αστυνομία, οι οποίοι προσήλθαν αμέσως στο σημείο.

Στη συνέχεια, και μετά την παρουσία του λιμενικού και της αστυνομίας, ο Μαρινάκης εξήλθε από το σκάφος του παρουσία 10 περίπου μπράβων και με την παρουσία τόσο του λιμενάρχη Μήλου όσο και πολλών λιμενικών, άρχισε να απειλεί τον κύριο Καμμένο λέγοντας του «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από εμένα, αυτή ήταν μόνο η αρχή».

Την ίδια στιγμή, μπράβος του κατάφερε σοβαρότατη κάκωση στον αριστερό βραχίονα της συζύγου του Καμμένου, Έλενας Τζούλη, προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες και πετώντας το κινητό της στη θάλασσα, παρουσία των λιμενικών και του λιμενάρχη και καθυβρίζοντας και την ίδια.

Ο δε Μαρινάκης απευθύνθηκε και σε εκείνη λέγοντας της «τώρα πια δεν έχεις καμία προστασία από κανέναν και τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να σε προστατέψει».

c03a06d26e9be3068b1715919b7ada52

Δύο λιμενικοί διακόμισαν την κυρία Τζούλη στο Ιατρικό Κέντρο Μήλου όπου εξετάστηκε και της χορηγήθηκε ιατρική βεβαίωση, πιστοποιώντας μεγάλους και εκτεταμένους μώλωπες σε ολόκληρο τον αριστερό της βραχίονα, ενώ η ίδια ζήτησε και τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στη συνέχεια υπεβλήθησαν μηνύσεις τόσο από τον κύριο Καμμένο όσο και από την κυρία Τζούλη για όλες τις σοβαρότατες παράνομες πράξεις των ανωτέρω εμπλεκομένων και η δικογραφία διαβιβάζεται σήμερα στην εισαγγελία Σύρου».

Με το που είδε η καταγγελία το φως της δημοσιότητας, ιστοσελίδες φιλικές προς τον εφοπλιστή αναφέρθηκαν στην τραμπούκικη επίθεση σε βάρος της οικογένειας Καμμένου δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτήν, ο πρώην υπουργός έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από ομάδα κατοίκων του νησιού που αντιλήφθηκαν την παρουσία του και συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι φωνάζοντάς του «Προδότη της Μακεδονίας», «Θα πρέπει να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς με ένα πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσεις», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής» και διάφορα άλλα. Κατά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, κάποιοι από την ομάδα των… αγανακτισμένων ήταν αυτοί που πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πηγή: zougla.gr

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...