Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η «ύαινα» του Καβαλιέρε που έβαλε… τάξη στο σπιτικό του!

Η «Πρώτη Αρραβωνιαστικιά» της Ιταλίας ανέλαβε ρόλο νοικοκυράς για τον αγαπημένο της Σίλβιο.

Την αποκαλούν «ύαινα» επειδή έδιωξε κάθε λογής «πεταλουδίτσες» και «κηφήνες» από το πλευρό του Σίλβιο Μπερλουσκονι και έβαλε τάξη στα του οίκου του. Στην πραγματικότητα όμως η «Πρώτη Αρραβωνιαστικιά» της Ιταλίας ανέλαβε απλώς τον ρόλο της νοικοκυράς που έλειπε από την κατοικία του αγαπημένου της.

«Οταν άρχισα να συζώ μαζί του, αντίκρισα μια απαράδεκτη κατάσταση. Εκανα μονάχα αυτό που έπρεπε να γίνει, λίγη καθαριότητα» ξεκαθάρισε μιλώντας στο περιοδικό «Oggi» η Φραντσέσκα Πασκάλε, η 28χρονη Ναπολιτάνα που κατάφερε να νοικοκυρέψει τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό. «Τη στιγμή που ο Σίλβιο έβαζε τάξη στο κόμμα του, εγώ είχα επιδοθεί στην αναδιοργάνωση του σπιτιού του, εξετάζοντας ενδελεχώς τη λίστα των εξόδων. Να φανταστείτε ότι πλήρωναν 80 ευρώ για ένα κιλό φρέσκα φασολάκια. Μα, είναι δυνατόν;»

Ως ενδεικτικό των απερίσκεπτων εξόδων που γίνονταν στο Παλάτσο Γκρατσιόλι η Πασκάλε ανέφερε ακόμα ότι πολλές αγορές δεν συμβάδιζαν καν με τα γούστα του οικοδεσπότη. «Εφταναν στο σπίτι μεγάλα κιβώτια με ψάρια, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος όχι μόνο δεν τα τρώει, αλλά απεχθάνεται ακόμα και τη μυρωδιά τους όταν μαγειρεύονται. Με λίγα λόγια, έλειπε μια γυναίκα από το σπίτι» είπε η Φραντσέσκα, που κατάφερε να κερδίσει την άστατη καρδιά του Μπερλουσκόνι.

Η Πασκάλε δεν δίστασε ακόμα να εκφέρει γνώμη και για το ποσό που καταβάλλει ο Μπερλουσκόνι ως μηνιαία διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο. «Σε ποια άλλη χώρα ένας άντρας υποχρεώνεται διά του νόμου να καταβάλλει 3 εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του και δεν εκδηλώνονται αντιδράσεις;» αναρωτήθηκε με καχυποψία η Πασκάλε, η οποία έχει εκφράσει την πεποίθησή της ότι θα γίνει η διάδοχος της Λάριο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα