Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Διά θαλάσσης αρχίζουν να έρχονται οι Ρώσοι

Η ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου προπομπός της επίσκεψης Λαβρόφ.

Το στολίδι του ρωσικού στόλου θα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 29 Οκτωβρίου στον Πειραιά ως προπομπός του ερχομού του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ και του ισχυρού άνδρα του οργανισμού των ρωσικών σιδηροδρόμων Βλαντιμίρ Γιακούνιν. Το καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων «Moskva» (αυτό θα καταπλεύσει στον Πειραιά) του ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας καθελκύστηκε το 1979 και μπήκε σε υπηρεσία το 1983. Το 2000 δέχτηκε εκτεταμένη επισκευή εκσυχρονισμού και μετονομάστηκε σε «Moskva», με αριθμό σκάφους 121. Στο κατάστρωμά του υπάρχει και ελικοδρόμιο.

Αποτελεί τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Το καταδρομικό θα παραμείνει ανοιχτό στο κοινό για επισκέψεις όσες ημέρες θα είναι αγκυροβολημένο. Μάλιστα δεν αποκλείεται Ρώσοι αξιωματικοί να επισκεφθούν το ρωσικό νεκροταφείο Πειραιά, που περιλαμβάνει τάφους Ρώσων διαφορετικών εποχών, με κύριο στοιχείο ένωσης τη θάλασσα. Το ρωσικό νεκροταφείο έχει τεθεί υπό την προστασία των Ρώσων ναυτικών δοκίμων και τελεί υπό την αιγίδα της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Την επομένη, στις 30 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, καταφθάνει ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του θα είναι και ο «άνθρωπος των σιδηροδρόμων» Γιακούνιν. Η επίσκεψη του πρώτου είναι εδώ και έναν μήνα προγραμματισμένη, ενώ ο δεύτερος έχει «λευκή βίζα», με δεδομένο το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ρώσων για τον ΟΣΕ. Η ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και η επενδυτική παρουσία της Ρωσίας στην Ελλάδα, θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει ο 63χρονος Λαβρόφ στην Αθήνα.

Ο Βλαντιμίρ Γιακούνιν, προσωπικός φίλος του Πούτιν, έχοντας μακρά θητεία σε καίριες θέσεις στην κυβέρνηση της Ρωσίας, τα τελευταία επτά χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του κολοσσιαίου οργανισμού των ρωσικών σιδηροδρόμων. Η διοίκηση του οργανισμού κατέθεσε πρόταση για την αγορά του ΟΣΕ. Μια πρόταση που δεν αφορά τον τεμαχισμό με κάποια κομμάτια-φιλέτα, αλλά ολόκληρο τον ΟΣΕ, ο οποίος προ της εκ βάθρων αναδιοργάνωσης είχε φτάσει να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό περίπου κατά 1 δισ. ευρώ ετησίως. Ο Γιακούνιν γνωρίζει καλά την Ελλάδα, όντας πρόεδρος του διεθνούς φόρουμ «Διάλογοι Πολιτισμών», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Ρόδο.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα