Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Αλλαγή φιλοσοφίας για την Orιginal 21

Το μήνυμα του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ.

Οποιος έρχεται στο γήπεδο για μπάχαλο, καλύτερα να μην έρχεται καθόλου! Αυτοκριτική και νέα αρχή για την Original 21 που με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την απεμπλοκή της από τα διοικητικά πόστα της οικογένειας της ΑΕΚ τονίζοντας ότι παύει πλέον να επηρεάζει «εξωθεσμικά». Πρόκειται για μια ιστορική εξέλιξη, καθώς ύστερα από τόσα χρόνια ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Ενωσης αλλάζει φιλοσοφία και στάση. Τα νέα παιδιά που ανέλαβαν τη διοίκηση μετά την αποκαθήλωση του ιστορικού ηγέτη της οργάνωσης, του Δημήτρη Χατζηχρήστου, κατέστησαν σαφές πως απεμπλέκονται από την ΑΕΚ. «Δεν έχουμε πλέον ηγέτες και αρχηγούς. Κάναμε την αυτοκριτική μας και πήραμε αποφάσεις, με σημαντικότερη την απεμπλοκή μας από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής και την παράδοσή της σε ανθρώπους ικανούς να οδηγήσουν όλα τα τμήματα ψηλά. Παράλληλα σταματάμε να “διοικούμε” εξωθεσμικά παρεμβαίνοντας, είτε έχοντας δημόσια γνώμη είτε επιβάλλοντας τις απόψεις μας. Δεν θα έχουμε φωνή ούτε στα ραδιόφωνα, ούτε πρόσωπο στις τηλεοράσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αλλά η αλλαγή φιλοσοφίας δεν περιορίζεται μονάχα στα παραπάνω: «Είμαστε πλέον αυτοχρηματοδοτούμενοι, σταματάμε τα “καπέλα” στις τιμές των εισιτηρίων, σταματάμε τα ποσοστά από τις πωλήσεις των διάρκειας, αρνούμαστε τις συνεχείς προτάσεις της διοίκησης για οικονομική ενίσχυση με έναν και μόνο σκοπό, την πλήρη ανεξαρτητοποίησή μας από τις διοικήσεις. Αλλάζουμε πλέον και την εικόνα μας στο γήπεδο. Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει περιφρούρηση, όχι έμμισθη. Οποιος έρχεται στο γήπεδο για μπάχαλα, καλύτερα να μην έρχεται καθόλου».

– Με 15.000.000 ευρώ προτίθεται να συμμετάσχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (των 30.000.000 ευρώ) της Δικέφαλος 1924 για την «Αγια-Σοφιά». Δεν αποκλείεται μάλιστα να ακολουθήσει και νέα αύξηση, αν η πρώτη καλυφθεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα