Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Τα βρήκαν με ΣΥΡΙΖΑ

Κοινή γραμμή πλεύσης βρήκαν τελικά κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διακοπής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και γενικότερα κομμάτων που εμπλέκονται σε υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών.

Κοινή γραμμή πλεύσης βρήκαν τελικά κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διακοπής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και γενικότερα κομμάτων που εμπλέκονται σε υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε χθες το μεσημέρι να υπερψηφίσει τη βελτιωμένη τροπολογία που είχε καταθέσει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, με τον κ. Δημήτρη Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει: «Παρότι δεν μας καλύπτει 100% και έχουμε ενστάσεις, σε κάθε περίπτωση θα δώσουμε θετική ψήφο, καθώς θεωρούμε σημαντικό τον πολιτικό συμβολισμό και το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπει, αφού ανοίγει ένας δρόμος».

Επανέλαβε δε ότι πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποφασίζει η Βουλή για την αναστολή της χρηματοδότησης με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών και όχι 151, όπως προβλέπει η τροπολογία Μιχελάκη. Η σχετική ψηφοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 του μηνός.

Σε γυναίκες η έρευνα

Τη δυναμική πρόεδρο Εφετών Ιωάννα Κλάπα όρισε η Ολομέλεια Εφετών να αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η εφέτης ανακριτής αναλαμβάνει να διερευνήσει τους «μαύρους» φακέλους της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής και θα καλέσει σε απολογία τους βουλευτές των οποίων έχει αρθεί η ασυλία ενώ, αν χρειαστεί, θα εκδώσει και εντάλματα σύλληψης. Δίπλα της θα βρίσκεται ακόμη μία διακεκριμένη ανακρίτρια, η Μαρία Δημητροπούλου, που -όπως και η κυρία Ιωάννα Κλάπα- ξεκίνησε την καριέρα της στο δικαστικό σώμα από το Πρωτοδικείο Πειραιά.

Πλέον αναλαμβάνει ρόλο αναπληρώτριας για να τη συνδράμει στο ογκώδες και απαιτητικό έργο της ανάκρισης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.


Μποζουκια Αθηνα