Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ζητιάνοι με εισπράξεις 2.000 ευρώ την ημέρα!

«Βασιλικό» ήταν το μεροκάματο για δύο αλλοδαπούς που παρίσταναν τους επαίτες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Επειτα από αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν επάνω τους και κατασχέθηκαν ημερήσιες εισπράξεις που ξεπερνούν κατά πολύ έναν μηνιαίο μισθό προ… οικονομικής κρίσης!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που συνεχίζει τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της επαιτείας και άλλων σοβαρών αδικημάτων στα πλαίσια της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», οι δύο συλληφθέντες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, ενώ σε βάρος τους συντάχθηκαν εκθέσεις αρχής για επαιτεία.


Η πρώτη σύλληψη, που αφορά έναν άνδρα βουλγαρικής καταγωγής, έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών. Ο 61χρονος εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση να ζητιανεύει στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μαρασλή. Επειτα από σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.710 ευρώ, το οποίο εκτιμάται ότι είχαν μαζέψει από ζητιανιά.


Λίγη ώρα αργότερα και στην είσοδο του σταθμού μετρό, επί της οδού λεωφόρου Αμαλίας στην περιοχή του Συντάγματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν ακόμη ηλικιωμένο αλλοδαπό να επαιτεί. Αυτήν τη φορά στον σωματικό έλεγχο που έγινε στον 63χρονο, ο οποίος είναι τουρκικής καταγωγής, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.775 ευρώ, καθώς επίσης και 9 δολάρια!


Οι δύο ηλικιωμένοι άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την προέλευση των μεγάλων χρηματικών ποσών που είχαν μαζί τους, ενώ τα κατασχεθέντα χρήματα κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.


Στην επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» συμμετέχουν περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί σε Εβρο και Αθήνα. Η επιχείρηση είναι μια γιγαντιαία προσπάθεια από πλευράς Αστυνομίας, που ξεκίνησε τη δράση της τον Αύγουστο του 2012 και η οποία θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου. Με την προσπάθεια αυτή η ΕΛ.ΑΣ. αποσκοπεί εκτός από την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, και στην καταστολή κάθε άλλου είδους παράνομης δραστηριότητας, όπως η πορνεία, η διακίνηση ναρκωτικών και η οργανωμένη επαιτεία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα