Τριήμερο με καλοκαιρία και αλλαγή ώρας την Κυριακή

Σύμμαχος των εκδρομέων θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, αφού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες τοπικές νεφώσεις.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στη νότια και ανατολική Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να φτάνει στα ηπειρωτικά στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια της χώρας, και τη θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Λιακάδα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπεται και για τη Δευτέρα, ανήμερα την εθνική μας εορτή, με τη θερμοκρασία μάλιστα να σημειώνει μικρή άνοδο. Οπως όλα δείχνουν, το «καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου» θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Στο μεταξύ, μία ώρα περισσότερο ύπνο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Κυριακή, λόγω της αλλαγής ώρας. Συγκεκριμένα, στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 3.00. Να σημειωθεί πως τα ρολόγια επιστρέφουν στη «χειμερινή ώρα» την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου για να ξαναδείξουν θερινή ώρα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο