Με ικανοποίηση ο Μίτσελ είδε τους παίκτες του να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα (και) στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-1. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τζόελ Κάμπελ.
Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, παρότι τον τελευταίο καιρό είχε χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, προχθές κόντρα στους Κρητικούς ξεκίνησε ως βασικός και «σέρβιρε» τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του, τα οποία πέτυχαν οι Μήτρογλου (4′, 52′), Χολέμπας (58′), Μανιάτης (85′) και Γιαταμπαρέ (86′). Από τον ΟΦΗ, που προηγήθηκε με γκολ του Λαμπρόπουλου στο 11ο δευτερόλεπτο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπούρμπου (75′), καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δασκαλάκης που έπιασε πέναλτι του Μήτρογλου στο 44′.
Την αποθέωση απ’ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού γνώρισε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που μπήκε στην επανάληψη ως αλλαγή στο παιχνίδι.
ΣΚΟΡΕΡ: Μήτρογλου (4′, 52′), Χολέμπας (58′), Μανιάτης (85′), Γιαταμπαρέ (86′) – Λαμπρόπουλος (11′).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (79′ Μανιάτης), Κάμπελ, Βάις (46′ Γιαταμπαρέ), Σαβιόλα, Μήτρογλου (65′ Ολαϊτάν).
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου (74′ Γκαλέτι), Κάλαϊτζιτς (62′ Ογιος), Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (62′ Κουτσιανικούλης), Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Μακρής, Μιλιάζες.

