Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Συγκάτοικοι στον έρωτα!

Ελένη Τσολάκη και Μιχάλης Αντιώτης περνάνε καλά και αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι.

Μπορεί η Ελένη Τσολάκη να τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή, ωστόσο όχι μόνο είναι ερωτευμένη, αλλά συγκατοικεί κιόλας με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το… κορίτσι για σπίτι από τη Θεσσαλονίκη που ήρθε στην Αθήνα και κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «ΠΕΔΕΣ», στον Alpha, έχει σχέση με τον Μιχάλη Αντιώτη από τα τέλη Ιουλίου. Πρόκειται για 33χρονο επιχειρηματία που διατηρεί τη γνωστή αντιπροσωπία αλουμινίων Europa Adiotis στο Μαρούσι. Θεωρείται, δε, ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας και έχει αδυναμία στις όμορφες και επώνυμες γυναίκες. Μάλιστα στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με το μοντέλο Γιάννα Πολιάκου.


Η γνωριμία τους έγινε στη Μύκονο, όταν η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη σε γνωστό bar-restaurant στο Καλό Λιβάδι για να παίξει μουσική. Παρ’ όλα αυτά ο δεσμός τους δεν άρχισε με φόντο τους… ανεμόμυλους του νησιού, αφού δεν είχαν το χρόνο να βρεθούν, όμως όταν επέστρεψαν στην Αθήνα συναντήθηκαν ξανά μέσω κοινών γνωστών και… ήρθαν κι έδεσαν! Μάλιστα λίγο αργότερα, συγκεκριμένα τον Αύγουστο, η Ελένη όποτε έβρισκε χρόνο ανάμεσα στις εκπομπές «πεταγόταν» μέχρι τη Μύκονο, όπου ο Μιχάλης είχε σπίτι για την καλοκαιρινή περίοδο. Εκεί περνούσαν μαζί όμορφες στιγμές.


Οσοι τους ξέρουν καλά μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Πριν από λίγες μέρες η Ελένη και ο Μιχάλης εθεάθησαν στο κοσμικό στέκι του Ψυχικού Albion να τρώνε οι δυο τους σε απομακρυσμένο τραπέζι, χωρίς να λείπουν τα τρυφερά τετ-α-τετ. Περνούν, μάλιστα, τόσο ωραία μαζί που πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, γι’ αυτό νοίκιασαν σπίτι στην Κηφισιά. Ο Μιχάλης βρίσκεται πάντα στο πλευρό της σέξι παρουσιάστριας, ακόμη και όταν εκείνη ταξιδεύει στην περιφέρεια προκειμένου να παίξει μουσική σε διάφορα clubs.


Οσο για το αν η Ελένη βλέπει σύντομα να ντύνεται νυφούλα, πρόσφατα είχε δηλώσει πως «μου φαίνεται ότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς! Οσο περνάει ο καιρός θα ήθελα να το βλέπω πιο κοντά μου, αλλά αισθάνομαι τόσο ισορροπημένη και ολοκληρωμένη μέσα από τη δουλειά μου που ακόμα δεν το σκέφτομαι». Ενδεχομένως ο Μιχάλης να είναι εκείνος που θα την κάνει να… δει αλλιώς το θέμα!!


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα