Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Μπλέκουν το αστέρι των 80s σε απάτη!

Η Τζίνα Σπηλιωτοπούλου κατηγορείται ότι καταθέτοντας πλαστά έγγραφα προσπάθησε με συνεργό της να πάρει 73.000 για το στήσιμο επιχείρησης.

Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη για τη γνωστή τραγουδίστρια Τζίνα Σπηλιωτοπούλου που μεσουρανούσε στις πίστες των λαϊκών κέντρων τη δεκαετία του ’80 με την επιτυχία της «Ολα για το φουστάνι», ενώ είχε βραβευθεί και στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 1977. Οπως αποκάλυψε η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας, η 57χρονη Αναστασία Σπηλιωτοπούλου «όλα για το παραδάκι» τα έκανε, αφού κατηγορείται για πλαστογραφία, καθώς φέρεται πως με πλαστά έγγραφα προσπάθησε μαζί με συνεργό της να «βουτήξει» χρήματα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία, η γνωστή τραγουδίστρια και ο συνεργός της Ι.Ψ. εμφανίστηκαν σε εταιρεία αξιολόγησης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ ως απόφοιτοι πανεπιστημίων του εξωτερικού και ειδικότερα των ΗΠΑ, και με πλαστά έγγραφα ζήτησαν να τους χορηγηθεί το ποσό των 73.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση νέας επιχείρησης.

Η επιχειρηματική πρόταση που κατέθεσε η πάλαι ποτέ «βασίλισσα του λαϊκού πενταγράμμου» στη μη κερδοσκοπική εταιρεία που εγκρίνει τις νέες προτάσεις αφορούσε δραστηριότητες διεπιστημονικών ερευνών και πειραματικών υπηρεσιών εκπαιδευτικού χαρακτήρα με την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και ρομποτικής! Τα πλαστά έγγραφα αφορούσαν δήθεν πτυχία πανεπιστημιακών ιδρυμάτων των ΗΠΑ και της Πάτρας, καθώς και ινστιτούτου των Χανίων. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια εμφάνισε πλαστό πτυχίο Χημείας από πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το οποίο έφερε τα στοιχεία της, ενώ ο συνεργός της προσκόμισε βεβαίωση σπουδών από μεσογειακό ινστιτούτο επιστημών! Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», οι δύο κατηγορούμενοι ήταν στο κατώφλι του… γκισέ ώστε να εισπράξουν από τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ τα χρήματα και βέβαια να γίνουν… καπνός με το παραδάκι στην τσέπη, καθώς δεν είχαν προσκομίσει μόνο πλαστά πτυχία, αλλά και πλαστά στοιχεία ταυτότητας για τη νεοϊδρυθείσα εταιρεία τους, για την οποία μάλιστα είχαν δηλώσει ως έδρα τα γραφεία άλλης υπαρκτής εταιρείας στην οδό Ακαδημίας.

Οι τρεις υπάλληλοι της μη κερδοσκοπικής εταιρείας που δέχεται τις νέες επιχειρηματικές προτάσεις, ώστε να προετοιμάσει τα έγγραφα για τη χορήγηση του επιδοτούμενου ποσού, δεν κατάλαβαν το κόλπο, με αποτέλεσμα όλα να πηγαίνουν ρολόι για την Τζίνα Σπηλιωτοπούλου και τον συνεργό της. Η απάτη ωστόσο άρχισε να ξεκαθαρίζει όταν τα έγγραφα έφτασαν στα χέρια υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας, ο οποίος θα έδινε την τελική έγκριση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», ο συγκεκριμένος υπάλληλος αναγνώρισε στις φωτογραφίες την πάλαι ποτέ «βασίλισσα του πάλκου», προφανώς γιατί και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 ήταν λάτρης των ασμάτων της γνωστής τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας. Ετσι, εξειδικευμένοι αστυνομικοί στα προγράμματα της Ε.Ε. ερεύνησαν την υπόθεση και διαπίστωσαν την πλαστότητα των εγγράφων που είχαν καταθέσει η γνωστή τραγουδίστρια και ο συνεργός της, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί στο παρά πέντε η εκταμίευση του ποσού των 73.000 ευρώ. Σε βάρος της Τζίνας Σπηλιωτοπούλου και του συνεργού της σχηματίστηκε δικογραφία που ήδη έχει υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα