Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Θλίψη στο σχολείο όπου φοιτούσε η 13χρονη που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ του Αλμυρού

❱❱ Τρεις ώρες κράτησε ο τεχνικός έλεγχος που έκαναν οι μηχανολόγοι – πραγματογνώμονες στο μοιραίο παιχνίδι του λούνα παρκ που στοίχισε τη ζωή σε μια 13χρονη στις 30 Αυγούστου …… κατά τη διάρκεια εμποροπανήγυρης στον Αλμυρό Μαγνησίας. Την ίδια στιγμή χτύπησε μέσα σε κλίμα οδύνης το πρώτο κουδούνι στο σχολείο όπου φοιτούσε η αδικοχαμένη Σεράινα.

Ο άδικος χαμός της χαμογελαστής μαθήτριας που οι δικοί της αποκαλούσαν Νίνα συνεχίζει να σοκάρει την τοπική κοινωνία, που ζητά απαντήσεις για το φρικτό δυστύχημα.

Στον έλεγχο, ο οποίος έγινε το πρωί της Τετάρτης από τρεις πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την Αστυνομία, ήταν παρών και ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η 73χρονη ιδιοκτήτρια του μοιραίου λούνα παρκ. 

Οι ειδικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το παιχνίδι εξετάζοντας ένα ένα τα καθίσματα από τα οποία εκσφενδονίστηκε η άτυχη 13χρονη και καρφώθηκε στον σιδερένιο μηχανισμό του παιχνιδιού «ταψί».

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το magnesianews.gr, το παιχνίδι «χαλί» δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ωστόσο το πόρισμα που θα δείξει με ακρίβεια αν πληρούσε τις τεχνικές προδιαγραφές, αν παρουσίαζε τεχνικά προβλήματα ή ήταν κακοσυντηρημένο, θα εκδοθεί σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Το συμπέρασμα των πραγματογνωμόνων θα περιληφθεί στη δικογραφία της υπόθεσης και κατόπιν θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου, που θα διατάξει προκαταρκτική έρευνα, καθώς ως τώρα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία.

Τρισάγιο στη μνήμη της

Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού όπου θα ξεκινούσε τη νέα της σχολική χρονιά η Σεράινα, οι ιερείς με επικεφαλής τον μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της.

Στη σύντομη ομιλία του ο σεβασμιότατος συνέστησε στους μαθητές:

«Υπάρχουν δύο μεγέθη στη ζωή μας που είναι αθάνατα, η ψυχή μας και η αγάπη (…) Κι εσείς βαδίστε τον δρόμο της αγάπης για να κρατήσετε ζωντανή τη μνήμη της και η προσευχή σας θα είναι μια ζωντανή κοινωνία μαζί της».

Εύα Παπαδάτου

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα