Οι μύτες κολλημένες πάνω στο smartphone

Με πρωταπριλιάτικα κέφια χθες η Google αλλά και όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες.

Με τη μύτη κολλημένη πάνω στο smartphone τους και το βλέμμα γεμάτο απορία βρέθηκαν χθες όσοι έπεσαν θύματα του πρωταπριλιάτικου αστείου της Google. Με διάθεση να… μεγαλώσουν τις μύτες τους, τα αφεντικά της εταιρείας αποφάσισαν να παραπλανήσουν τους απανταχού χρήστες παρουσιάζοντας την εφαρμογή «Google Nose». Οπως ανέφεραν σε σχετική διαφήμιση, λάνσαραν μια βάση αρωματο-δεδομένων με περισσότερα από 15 εκατομμύρια αρωματομπάιτς, οπότε οι χρήστες θα μπορούσαν να αναζητήσουν όλες τις μυρωδιές και να τις μυρίσουν μέσω της οθόνης του υπολογιστή ή του έξυπνου κινητού τους!

Η διάθεση για πλάκα όμως δεν τελείωσε εκεί για την κολοσσιαία εταιρεία τεχνολογίας. Λίγο αργότερα «χτύπησε» ξανά, μέσω του YouTube αυτή τη φορά, προειδοποιώντας τους χρήστες ότι η γνωστή ιστοσελίδα ανάρτησης βίντεο απ’ όλο τον κόσμο θα έκλεινε τα μεσάνυχτα και θα παράμενε κλειστή για δέκα χρόνια. Ο λόγος; Να μπορέσει μια ειδική κριτική επιτροπή να επιλέξει το καλύτερο βίντεο στην ιστορία της και να το ανακοινώσει το 2023!

Η πολλαπλή επίθεση… γέλιου της Google συνεχίστηκε και μέσω της εφαρμογής Google Maps, καθώς η εταιρεία έβαλε τους χρήστες σε ένα ανατρεπτικό κυνήγι θησαυρού. Σε καιρό παγκόσμιας οικονομικής κρίσης οι χαρτογράφοι της Google σκέφτηκαν να αναρτήσουν ένα χάρτη με σημάδια που οδηγούσαν στο σεντούκι με τις ράβδους χρυσού που άφησε πίσω του, στον πάτο του Ινδικού ωκεανού, ο γνωστός πειρατής Γουίλιαμ Κιντ!

Την ευκαιρία για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο δεν έχασε ούτε το Twitter, το οποίο αιφνιδίασε τους εκατομμύρια χρήστες του ανακοινώνοντας την απόφασή του να χρεώνει τα… φωνήεντα 5 δολάρια τον μήνα. Οσοι δεν αποδέχονταν τη χρέωση θα το έβλεπαν να εμφανίζεται στις οθόνες τους ως Twttr και παρομοίως θα έβλεπαν όλες τις δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα.

Την ίδια στιγμή η τεχνολογική εταιρεία Nokia ανακοίνωσε το λανσάρισμα του πρώτου φούρνου μικροκυμάτων, ενώ η βρετανική εφημερίδα «Guardian» παρουσίασε τα πρώτα γυαλιά που θα κάνουν τους αναγνώστες της να βλέπουν με τα μάτια του Εργατικού Κόμματος.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.