Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Οπλοστάσιο στις φυλακές

❱❱ Το «ντου» της ΕΛ.ΑΣ. στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού και το «λαβράκι» που έβγαλε από κελιά κρατουμένωνΜεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στις Αρχές το… οπλοστάσιο που βρέθηκε κρυμμένο στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, έπειτα από έφοδο των αστυνομικών στο σωφρονιστικό κατάστημα. 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το πώς οι κρατούμενοι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν τον αυτοσχέδιο οπλισμό, ο οποίος θα μπορούσε ακόμη και να τους ανοίξει τις πύλες σε μια ενδεχόμενη απόπειρα απόδρασης από το ψυχιατρείο των φυλακών.

Οι ομάδες της Αστυνομίας, που έκαναν έφοδο στις 06.30 χθες το πρωί στον συγκεκριμένο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, έβγαλαν «λαβράκι», καθώς εντόπισαν, εκτός από ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, και πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια και όπλα καλά κρυμμένα σε κελιά κρατουμένων!

Την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο ψυχιατρείο επιβεβαιώνουν και άλλα ευρήματα, όπως κινητά τηλέφωνα και μεγάλα χρηματικά ποσά που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο κελί 39χρονου Αλβανού κρατουμένου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, ένα στιλέτο, 600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, στο κελί ενός Έλληνα βρέθηκαν 5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα, και στο κελί Γεωργιανού ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και επίσης δύο κινητά τηλέφωνα.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν από τις Αρχές, που δείχνουν αποφασισμένες να βάλουν τέλος στο καθεστώς ανομίας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο κατάστημα κράτησης της χώρας.

Μετά την εξάρθρωση των μελών της «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» και τη μεταγωγή τους σε άλλες φυλακές, οι αστυνομικοί δείχνουν αποφασισμένοι να πατάξουν και τις μικρότερες ομάδες κρατουμένων που φέρεται ότι λύνουν και δένουν στο ψυχιατρείο, εκμεταλλευόμενες μέχρι πρότινος ένα άτυπο καθεστώς ανοχής.

Άλλωστε, όπως καταγγέλλουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, την τελευταία διετία το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης με προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μάλιστα, όπως αναφέρουν μέλη της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, η κατάσταση επιδεινώθηκε την τελευταία διετία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα