Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Θέλουν πίσω το ροτβάιλερ που σκότωσε το μωρό τους!

❱❱ Απορίες για τη στάση της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, η οποία δεν επιθυμεί να δοθεί ο σκύλος σε άλλον ιδιοκτήτηΔυσάρεστη έκπληξη και πολλές απορίες προκαλεί η πρόθεση που εξέφρασε η οικογένεια του βρέφους, το οποίο κατασπάραξε το ροτβάιλερ, στα Γλυκά Νερά να ζητήσει να της επιστραφεί ο σκύλος και να φιλοξενηθεί σε στενό συγγενικό της πρόσωπο αντί να δοθεί σε άλλον ιδιοκτήτη, αφού τελικά δεν θα θανατωθεί!

Την ημέρα κατά την οποία το ροτβάιλερ κατακρεούργησε με τα πανίσχυρα σαγόνια του το άτυχο μωράκι παρελήφθη από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Φιλοζωικού Κέντρου Κορωπίου.

Εκεί, σύμφωνα με τον επικεφαλής κτηνίατρο Τάσο Κανούρη, είναι ήσυχο και έχει ήπια συμπεριφορά. Σύμφωνα με τον ίδιο, λόγω του ότι το σκυλί είναι ιδιόκτητο, προβλέπεται είτε να επιστρέψει στην οικογένεια είτε να δοθεί σε άλλον ιδιοκτήτη με πράξη μεταβίβασης της γυναίκας στην οποία ανήκει.

Όμως, όπως αποκάλυψε, οι ιδιοκτήτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να φιλοξενηθεί στο σπίτι συγγενούς τους.

Να επιλέξει

Με λίγα λόγια, η χαροκαμένη μητέρα θα πρέπει -με έγκριση του εισαγγελέα- να επιλέξει πού θα καταλήξει το ροτβάιλερ, το οποίο έκοψε με τόσο βάναυσο τρόπο το νήμα της ζωής του μωρού της, αν τελικά δεν το πάρει ο αδελφός της.

«Μέλος της οικογένειας έχει ζητήσει να πάρει το σκυλί. Είναι ιδιόκτητο το ζώο, ανήκει στη μητέρα και δεν μπορεί να δοθεί για υιοθεσία.

Ο αδελφός της μητέρας σαφώς μπορεί να το πάρει, αν του το δώσει η αδελφή του στην οποία ανήκει, αφού όμως του το επιτρέψει η Εισαγγελία» εξήγησε ο κ. Κακούρης στο newsit.gr.

Για την ώρα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο θανάτωσης του σκύλου, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. «Το ζώο είναι ήσυχο και ακίνδυνο, και δεν έχει εκδηλώσει επιθετικότητα ούτε απέναντι σε ανθρώπους ούτε απέναντι σε άλλα ζώα. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος να του γίνει ευθανασία» λέει ο κτηνίατρος.

Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο έχει δημιουργηθεί σελίδα συγκέντρωσης υπογραφών με τίτλο «Λέμε ΟΧΙ στη θανάτωση του ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών Αττικής», όπου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «οι κατάλληλοι άνθρωποι θα μπορέσουν να δώσουν μια πιο σωστή λύση απ’ ό,τι μια “εύκολη” απόφαση ευθανασίας, εάν και εφόσον παρθεί».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα