Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Νεκροί δύο ψαράδες στο Αντίρριο – Ο ένας είχε «φάει» τη μάνα του το 2011

Τρεις ανθρώπινες ζωές στοίχισε η φονική επέλαση του «Γηρυόνη» σε όλη τη χώρα.

Από την Εύα Παπαδάτου

Μια 74χρονη γυναίκα πνίγηκε μέσα στο σπίτι της, που πλημμύρισε, στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, ενώ κατά τη διάρκεια θαλασσοταραχής στην περιοχή του Αντιρρίου πνίγηκαν δύο ψαράδες από τον Πειραιά, ο ένας εκ των οποίων είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αφού εξέτισε ποινή για τη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας!

Οι δύο φίλοι, 59 και 57 ετών, έμεναν σε περιοχές του Πειραιά και είχαν βγει για ψάρεμα προχθές το μεσημέρι, αλλά το ιστιοφόρο που είχαν νοικιάσει αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να πνιγούν παγιδευμένοι μέσα στην καμπίνα. Η τραγωδία έφερε στο φως το σκοτεινό παρελθόν του 57χρονου Λεωνίδα Μ., που υπό την επήρεια ναρκωτικών είχε πυροβολήσει την 73χρονη μητέρα του με καραμπίνα, ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους στην Τιθορέα, στις 17 Μαΐου 2011.

Ο 57χρονος, που εργαζόταν σε εταιρία με σκάφη αναψυχής, ειδοποίησε τους αστυνομικούς και περίμενε ατάραχος να συλληφθεί. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 20 ετών, ωστόσο αποφυλακίστηκε το 2017 με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του είχαν εγκλωβιστεί στον «θολό» κόσμο των ναρκωτικών. Μάλιστα, ο αδελφός του μητροκτόνου είχε βρεθεί δολοφονημένος, πιθανότατα εξαιτίας διαφορών που σχετίζονταν με υποθέσεις ναρκωτικών.

Ζήτησαν βοήθεια

Το απόγευμα της Κυριακής στο Λιμενικό σήμανε συναγερμός έπειτα από κλήση κινδύνου που έγινε στο «ΟΛΥΜΠΙΑ Ράδιο». Ένας Έλληνας ναυτικός ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια από χειριστή πλωτού μέσου, ο οποίος είχε πέσει στο νερό, φωνάζοντας «Θέλω βοήθεια». Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί, μέλη της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί, αλλά και ιδιώτες δύτες, και, ύστερα από πολύωρες έρευνες, εντόπισαν στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας νεκρό στη θάλασσα τον πρώτο επιβάτη.

Η ανάσυρση της δεύτερης σορού αποδείχθηκε δύσκολη, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών με ανέμους 8 μποφόρ. Τελικά, τα ξημερώματα της Δευτέρας λιμενικοί και πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό και του δεύτερου άντρα και την ανέσυραν. Λίγες ώρες μετά ξεκίνησε και η διαδικασία ανέλκυσης του βυθισμένου σκάφους με γερανοφόρο όχημα.

Στη Ρόδο, το απόγευμα της Δευτέρας βρήκε τραγικό θάνατο μια 74χρονη γυναίκα που ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια, καθώς πλημμύρισε το σπίτι της στην περιοχή της Ιαλυσού και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η σφοδρή κακοκαιρία, που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους, ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά.

Το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της αβοήθητη, καθώς εκείνη την ώρα ήταν μόνη. Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς αποτέλεσμα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.





Μποζουκια Αθηνα