Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Νεκροί δύο ψαράδες στο Αντίρριο – Ο ένας είχε «φάει» τη μάνα του το 2011

Τρεις ανθρώπινες ζωές στοίχισε η φονική επέλαση του «Γηρυόνη» σε όλη τη χώρα.

Από την Εύα Παπαδάτου

Μια 74χρονη γυναίκα πνίγηκε μέσα στο σπίτι της, που πλημμύρισε, στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, ενώ κατά τη διάρκεια θαλασσοταραχής στην περιοχή του Αντιρρίου πνίγηκαν δύο ψαράδες από τον Πειραιά, ο ένας εκ των οποίων είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αφού εξέτισε ποινή για τη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας!

Οι δύο φίλοι, 59 και 57 ετών, έμεναν σε περιοχές του Πειραιά και είχαν βγει για ψάρεμα προχθές το μεσημέρι, αλλά το ιστιοφόρο που είχαν νοικιάσει αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να πνιγούν παγιδευμένοι μέσα στην καμπίνα. Η τραγωδία έφερε στο φως το σκοτεινό παρελθόν του 57χρονου Λεωνίδα Μ., που υπό την επήρεια ναρκωτικών είχε πυροβολήσει την 73χρονη μητέρα του με καραμπίνα, ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους στην Τιθορέα, στις 17 Μαΐου 2011.

Ο 57χρονος, που εργαζόταν σε εταιρία με σκάφη αναψυχής, ειδοποίησε τους αστυνομικούς και περίμενε ατάραχος να συλληφθεί. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 20 ετών, ωστόσο αποφυλακίστηκε το 2017 με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του είχαν εγκλωβιστεί στον «θολό» κόσμο των ναρκωτικών. Μάλιστα, ο αδελφός του μητροκτόνου είχε βρεθεί δολοφονημένος, πιθανότατα εξαιτίας διαφορών που σχετίζονταν με υποθέσεις ναρκωτικών.

Ζήτησαν βοήθεια

Το απόγευμα της Κυριακής στο Λιμενικό σήμανε συναγερμός έπειτα από κλήση κινδύνου που έγινε στο «ΟΛΥΜΠΙΑ Ράδιο». Ένας Έλληνας ναυτικός ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια από χειριστή πλωτού μέσου, ο οποίος είχε πέσει στο νερό, φωνάζοντας «Θέλω βοήθεια». Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί, μέλη της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί, αλλά και ιδιώτες δύτες, και, ύστερα από πολύωρες έρευνες, εντόπισαν στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας νεκρό στη θάλασσα τον πρώτο επιβάτη.

Η ανάσυρση της δεύτερης σορού αποδείχθηκε δύσκολη, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών με ανέμους 8 μποφόρ. Τελικά, τα ξημερώματα της Δευτέρας λιμενικοί και πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό και του δεύτερου άντρα και την ανέσυραν. Λίγες ώρες μετά ξεκίνησε και η διαδικασία ανέλκυσης του βυθισμένου σκάφους με γερανοφόρο όχημα.

Στη Ρόδο, το απόγευμα της Δευτέρας βρήκε τραγικό θάνατο μια 74χρονη γυναίκα που ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια, καθώς πλημμύρισε το σπίτι της στην περιοχή της Ιαλυσού και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η σφοδρή κακοκαιρία, που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους, ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά.

Το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της αβοήθητη, καθώς εκείνη την ώρα ήταν μόνη. Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς αποτέλεσμα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα